casto si mylim hesla navzajom teda napr. to, co mam na birdzi pouzijem omylom na niektory z mailov atd ale inak pohoda, vzdy tak na 3ti pokus max trafim
Pracovne v textaku
A tak som naposledy volal so supportom, nech mi odblokuju pristup, prvy krok uspesny .. "a heslo si pamatujete? jo jasne", 3x zadane zle, zablokovany ucet znova
Mám jedno generované rozkošné čitateľné heslo takže to si pamätám a ešte zopár ktoré používam často a potom na také nepodstatné účty mám kadejaké jednoduchšie a tie mám všetky uložené v jednom súbore
Mam ich niekolko (v skole sme museli kazdy rok vsade menit a to iste na ceskom internetbankingu, pouzivam vela z nich) a nikdy neviem ktore kde, takze skusam na niekolkokrat a prevelmi tym niektorych ludi vytacam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A tak som naposledy volal so supportom, nech mi odblokuju pristup, prvy krok uspesny .. "a heslo si pamatujete? jo jasne", 3x zadane zle, zablokovany ucet znova