neviem presne za akým účelom potrebuješ toto vediet ale ak si myslíš že potom budeš mať dušu namieste tak sa mýliš, odporučam návštevu u psychologia či psychiatra
@estrella@8 Síce nesúhlasím s tým, čo chceš robiť, ale pokiaľ ti na tom tak záleží, sama by si mala vedieť ako ho raniť, nemôžeš očakávať pomoc od cudzích ľudí, ktorí ani nevedia o koho ide
No, keď už sa fakt znížiš na takú úroveň, že ti spraví dobre ak niekoho raníš, tak aj tak by si mala dobre vedieť sama ako mu ublížiš, ty ho predsa poznáš.
ak sa mu pacis, tak si najdi noveho a vies co celkovo ti radim ser na to a nepomsti sa mu..nechaj to tak...to je najlepsie...alebo oko za oko zub za zub a to co spravil on tebe aj ty jemu?? ako chces ty uz...a preto tak skoro kazdy reaguje ako reaguje pretoze ma niekoho rad a vyznieva to strasne ze by ho mal radit...chapes....ale chapem ta..ale aj tak by som sa na to asi vykaslala..alebo daku haluz z neho si spravila neviem ..ale drzim palce aby to dobre dopadlo
sorry ľudkovia, že som niečo také napísala, že dnes som mala katastrofálny deň (nie len dnes), že ma ničí 4 roky, a mám chuť mu to vrátiť, ale dobre.. ja budem usmievavá milá a on si na mne viac zgusne, veď len ženy môže trpieť, .. nepomstím sa mu, žeby som sa neznížila na jeho úroveň, spokojní??
takých ľudí ako si ty v starej Sparte hádzali do priepasti. Aj spolu s fyzicky postihnutými aj s dementami a inou háveďou. A dobre im bolo! Nerozmýšľala si, že jumpneš tiež? Ja poznám pár takých miest...
nooo moja...ja si este na zaciatku vztahu alebo hocakej zapletky zistim jeho slabiny..ci uz je nervak, alebo ma nejaky komplex alebo je na nom nieco trapne....poukaz na to, zasmej sa na tom ...jeho muzske ego to neprezije
prosim ta ty to tu hovoris ako keby bola vian iba na nom... pokial by si bola kompletna a keby si ho aj akokolvek milovala normalna zenska by sa takeho kktka zbavial hned tak tu nevyskakuj ze si to znasala 4 roky ako keby sme ti za to mohli my... ja som sa tiez chcela pomstit ale drzalo ma to asi pol dna.. potom zlost vyprchala a najlepsie ucinok mala ignoracia... ale ak to fakt tvoje ego potrebuje tak ho zaves za gule do prievanu alebo co... DDD
@estrella kedze je to tvoj spolužiak... a vies dobre ze " má " frajerku... aspon to sa tak vidí.... tak prečo sa s nou neskontaktovať?? vyrozprávať sa s nou.. proste neze zalovať ale poukázať na to čo robí zlé, vo veľmi kludnej nálade...
alebo si uplatni pravidlo: NEPRIATEL MôJHO NEPRIATELA JE MôJ PRIATEL
a vy sa ako opovažujete jej tu nadávať do súk a píč.....šak sa uvedomte....zrazu ste tu všetci svätí???....pre pána...ako sa môžete znížiť k tomuto...vy ste v živote nikomu neublížili..nikomu ste sa nechceli pomstiť ani nikoho raniť???...sa uvedomte a zamyslite sa nad tým...a láskavo ju tu neurážajte....napísala normálnu otázku...ako česť výnimkám ktorí napísali normálny koment...ale väčšina z vás..ja nemám na vás ani slov.....uvedomte sa...
a k otázke...myslím si že raniť ho vieš jedine ty a nikto ti v tom nepomôže lebo len ty ho poznáš....skús sa trošku zamyslieť a sama na to prídeš....
Ehm. Zaskočený názvom i témou, toto nie je normálne, ale na osemnásť ročné dievča to znie detinsky, akože naozaj by si sa znížila na veľmi nízku úroveň, zabudni radšej na neho, je to ťažké, ale pomôže to aspoň tebe, lebo ak mu chceš ublížiť, tak by ti to neprospelo, možno mu ublížiš práve tým, že sa budeš tváriť že ho nepoznáš, atď... Ale pochybujem, že ako chlap si to všimne. 80% mozgu je tvorených kvapalinou, žiaľbohu v mnohých prípadoch brzdovou.
raniť niekoho, je asi najväcsia ubohost a ten clovek si nezasluzi chodit po matke zemi... niekoho pozdvihnut a mu pomoct, to je asi najkrajsi cin na tejto zemi...asi tak ... pamätaj dobro sa dobrom odplaca a zlo zlom....s takymi vecami treba velmi opatrne nakladat, lebo sa ti to vrati trojnasobne..... filip
az ked vsetci vychladnu sem clovek moze nieco napisat ... ako sa hovori pomsta je sladka... a niektorym ludom len pomoze ak nieco spravia ... ignoracia niekedy nestaci a je aj tak niekedy len forma ,,uteku ,, sprav nieco co vies ze zrazi jeho ego jeho hrebienok .. ako vela ludi napisalo uz len ty vies co ma rad a co nie ... co mu ublizi a co nie ... je velka sanca ze ti to nepomoze ked mu ublizis ale je tu aj sanca ze hej ale nech to zas nie je nic drasticke ... chapes lent aka ,,hra,, medzi vami dvoma ( zabite ma za ten komentar )
co ja viem. mozes ho vysmiat za jeho vykon v posteli. alebo ho vysmiat ze ho ma maly. to vzdy zaberie. a ked ta ma rad tak ho pouzit a odkopnut. a potom povedat ved mne islo iba o sex ty si to bral inak? to je sice vysada chlapov ked si chcu len zatrtkat ale dost to pomaha. alebo byt k nemu pritulna a nakoniec s
co ja viem. mozes ho vysmiat za jeho vykon v posteli. alebo ho vysmiat ze ho ma maly. to vzdy zaberie. a ked ta ma rad tak ho pouzit a odkopnut. a potom povedat ved mne islo iba o sex ty si to bral inak? to je sice vysada chlapov ked si chcu len zatrtkat ale dost to pomaha. alebo byt k nemu pritulna a nakoniec sa tvarit ze to bolo ucelove! to je moje najoblubenejsie! POZOR POUZIT TO MOZES LEN NA SKUR♥ENE VELKEHO EGOISTU! normalnemu chalanovi tym k♥revsky ublizis!
hnus toto tu .... zlo je prirodzenou sucastou cloveka..kazdeho!!! hrat sa ze nie nie ja toto nerobim ja som dobra/y je tak ubohe, ze vlastne by som vas mala lutovat
mno ľudia,šak k tomu není ani slov,Estrellla,no neviem neviem že čo si spravila tomu chalanovi,že ti tak ubližoval... a ak ho nemáš rada,tak nerob to čo on.. On možno nemôže za to,že sa mu nepáčiš...asi tym ti ubližuje? Veď možno ani nevie,že ti ubližuje...neobraňujem ho..ale ak mu chceš ublížiť (čo je pod úroveň 18 ročného dievčaťa) ... Zabudni,že existuje ! ako on zabudol,že ty existuješ ...asi ti ubližuje, tým,že neni si zaujímavá...
ďakujem tým, ktorí mi fakt poradili, ale aj tým, ktorí mi tiež ,,poradili" ale hlavne ma tu zpindali, .. ešte nikto nikdy ma tak nevytočil, ako on, a nejde tu o to, že ja ho chcem, a on mňa nie a chcem sa mu zato pomstiť, ide o to, že ma ničí psychicky, fyzicky, morálne a materiálne.. čo je si myslím dosť na to, čo som chcela spraviť, .. neriešila by som to, keby nevyskúšala ignoráciu, že budem k nemu milá, alebo hnusná.. nič nezaberá .. a v hneve a zlosti som mala chuť spraviť niečo, čo by mu zrazilo hrebienok !!!
skoro každý chalan, a nie len chalan mi tu nadáva do P*** a podobne, a práve to slovo ma maximálne nasralo, nemáte právo ma takto urážať, na mojom mieste by ste všetci kvôli nemu skončili na psychiatrii, ale vy tam posielate mňa...
nechcem sa tu obhajovať, uvedomujem si, že je to hnusné, ale keď nie po dobrom, tak po zlom..
@torpedo08 niesom typ osoby, ktorý niekomu ubližuje len tak z nudy, to je skôr on, ja len chcem, aby vedel aké to je, a nech mi dá hlavne pokoj, už som robila ozaj všetko preto, aby mi ten pokoj dal, ale niéé.. toho pokoja som sa ešte stále nedočkala, prosila som ho a podobne..
@ejo333 ja ho o nič také nežiadam, ako som už spomínala, mne by stačilo, keby sa ma už nedotkol, vôbec nič.. ja chcem aby mi dal pokoj, len .. on zrejme nechce..
@positive34 neo... ma, a nechcem sa mu zato pomstiť, ide tu o iné.. viď vyššie
@aduss nejde o tom, že ma nechce a ja sa mu zato chcem pomstiť.. ide o inééé .. a vie veľmi dobre, že mi ubližuje, už som ho nato upozornila veľa krát.. len jeho to baví
@estrella počuj dievča,to aký trestný čin spáchal,že to takto zverejníš.. na internete... že mu ublížiš,a chceš na to ešte aj nejaké rady.. estrella, počuj skús tu napísať to akým spôsobom ti ubližuje,a my možno napíšeme či je to hodné takto zverejniť,a ešte aj chcieť radiť..
hmm...... ja viem ako sa cítiš...zažila som rovnakú vec a skončilo sa to po dvoch rokoch...proste sme mali spoločných kamošov a tí spravili párty a keď som tam došla, zistila som že tam je aj on.. keď sa nače phľady stretli, hádali sme sa ako supy ale ptom sme začai normálne kecať a teraz sme niečo ako naj kamoši proste sme našli v tých hádkach spoločné témy a tak... skús aj ty určite to pomôže daj vedet ako to dopadlo.... zatial sa maj
jaj ludia takto som sa nepobav.ani nepametam! po 1 pomstou nedosiahneš nigdy nič,a ani to nevyriešiš.dosiahla bi si jedine to že po čase bi ta mrzelo čo si mu spravila. po 2 pomsta chutí najviac ked je vychladená, čo stoho vypliva nič neboly viac ako to čo sa da vratit. tak mu to vrat naspet a budete si kvyt. to že si ho prestaneš všimat to ti nepomože,prave naopak spravyš jemu velku laskavost. po 3 čas zahoji všetky rany aj ked teraz vyzeraju tak že bi si najradčej vraždila,octupom času sa budeš smiat stoho čo si chcela spravyt. po 4 ani 1 chlap nestoji zato abi si kvoli nemu preplakala more slz. si žena tak použi svoju inteligenciu, najdi v sebe niečo čim ho odrovnaš bez toho aby si sa pomstila. pametaj čo ti daš tomu 2 to sa ti 2 krat vrati spet. A prosim vas neuražajte ju,nie všetko musí byt myslené zle niekto chce len radu tak radte ale neuražajte preca je to človek ktoreho nemate pravo sudit atoboš nie uražat.
pomsta neprináša úľavu,ublížiť psychicky sa dá mnohými spôsobmi ak vieš na čom tomu človeku najviac záleží,ale ak ublížiš neprinesie to očakávanú radosť,možno len na chvíľu,potom prídu výčitky.
a ničil ťa 4 roky? môj otec na takéto prípady vždy hovoril a načo si sa dala? skús sa stať samostatná ,silná osobnosť a ukázať mu že na ňom nie si závislá,a vôbec ti na ňom nezáleží,...
Ja ich stále ranim a ani neviem preco...skus aj ty nechpat ich logiku a pouzivat svoju...Oni sa neurazia ked zacnes hovorit veci ake hovoria oni nam... ..nerozumiem reči jeho kmena
ignoruj ho a najdi si dobreho psychologa a myslim to vazne. alebo povedz, co ti vlastne robi, ale nesnaz sa ho ucelovo trapit... len si to zhorsi. ak je take hovado, ze ho tesi, ked ta tyra, ver tomu, ze dobre vie, "ake to je". ak take hovado nie je, nezasluzi si, aby si ho trapila aj ty, tot moj nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
tak asi ignoraciou,ale radšej nerob to
To som ti povedal ešte pekne.
zabudni na odplatu.!!
a pre info, mám nato dosť dôvodov, vlastne sa chcem pomstiť, aby vedel, aké to je..
ako povedala @5 znížiš sa na jeho uroven
+ tu si pytat rady je maximalne trapne
soráč defče,ale v tomto ti neporadím
alebo si uplatni pravidlo: NEPRIATEL MôJHO NEPRIATELA JE MôJ PRIATEL
drzim prsty
A možno aj horšie!
A ak ti robil zle tak si ho mala nechať dávno a v dobrom.
Nie teraz rozmýšľaš nad debilinami.
Hrozné!
a k otázke...myslím si že raniť ho vieš jedine ty a nikto ti v tom nepomôže lebo len ty ho poznáš....skús sa trošku zamyslieť a sama na to prídeš....
Mne sa zasa páči, ako sa tebe páči, ako sa všetci hrajú na morálnych a ako si myslíš, že všetci sú vlastne ako ty
Ja viem prepáč, to len ja som morálne založený kokot.
no a preto musíš aj ty aj ostatný odsudzovať niekoho iného ???????
Účinnosť zaručená.
ale aj ten nápad,že prdni mu do tváre sa mi páči
skoro každý chalan, a nie len chalan mi tu nadáva do P*** a podobne, a práve to slovo ma maximálne nasralo, nemáte právo ma takto urážať, na mojom mieste by ste všetci kvôli nemu skončili na psychiatrii, ale vy tam posielate mňa...
nechcem sa tu obhajovať, uvedomujem si, že je to hnusné, ale keď nie po dobrom, tak po zlom..
@torpedo08 niesom typ osoby, ktorý niekomu ubližuje len tak z nudy, to je skôr on, ja len chcem, aby vedel aké to je, a nech mi dá hlavne pokoj, už som robila ozaj všetko preto, aby mi ten pokoj dal, ale niéé.. toho pokoja som sa ešte stále nedočkala, prosila som ho a podobne..
@ejo333 ja ho o nič také nežiadam, ako som už spomínala, mne by stačilo, keby sa ma už nedotkol, vôbec nič.. ja chcem aby mi dal pokoj, len .. on zrejme nechce..
@positive34 neo... ma, a nechcem sa mu zato pomstiť, ide tu o iné.. viď vyššie
@aduss nejde o tom, že ma nechce a ja sa mu zato chcem pomstiť.. ide o inééé .. a vie veľmi dobre, že mi ubližuje, už som ho nato upozornila veľa krát.. len jeho to baví
Moja rada: 1. Vráť mu to a všetko sa môže zhoršiť (ak to urobia poriadne tá sračka sa zrúti a potom nemyslím že ti to bude mat chuť vrátiť)
2. Použi násilie nerobím si haluz
3. Ukáž mu že ťa to nezaujíma
4. Tiež mu urob niečo zle ale pozor aby sa to nezhorsilo
a ničil ťa 4 roky? môj otec na takéto prípady vždy hovoril a načo si sa dala? skús sa stať samostatná ,silná osobnosť a ukázať mu že na ňom nie si závislá,a vôbec ti na ňom nezáleží,...