mno, jednoznačne som toho názoru, že treba všetko vyriešiť hneď a nenechávať to všetko na neskôr... vždy je lepšie vedieť, na čom som... a hlavne, nekričať slova, kt. su povedane pod tlakom a nemyslia sa ani vážne a človeku ubližia... všetko s kludom... a hned hlavne...
Tak určite to riešiť v klude čo najskôr aby sa to nezhoršilo ešte viac a 100% si to vyrozpravat vsetko, proste komunikacia je najdolezitejsia asi vsade...
ja si tiez myslim ze komunikacia je najdolezitejsia ale ked uz to nejde cez komunikaciu pretoze niekedy ani nie je podstane co poviete tak riesit aj inak radikalne vysvetli si to ako chces od tresknutia po hlave az po sex.... lol
Riesenie problemov je zavisle od sitoacie a od vaznosti problemu. Samozrejme ze netreba nic nechavat na neskor, ci pat minut alebo tyzden. Hlavne ale netreba hned byt agresivny, a treba si hlavne davat pozor na slova ktore z nas vypadnu. My ich mozeme mysliet v dobrom, ale nakoniec vyzneju uplne opacne. Takze jazyk rychlejsi ako mozg sa asi neuplatni.
Riešim ich, to je hlavné, lebo kopa ľudí, čo poznám, to len prehltne. Poviem partnerovi, ako sa cítim, prečo sa tak cítim, prečo niečo urobil alebo sa zachoval tak.. Jednoducho, musím si všetko "vyříkat". a po vyriešení, jooj, to potom je balada
Noooo a čo ak som typ, čo nepovie, že ho niečo trápi.. Neviem, možno hrdosť..alebo možno tvrdohlavosť...alebo som proste zbabelá... už len pri predstave konfliktu sa radšej stiahnem...a dusím to v sebe..
komunikaciou s danym clovekom a uprimnostou,inak sa to podla mna ani neda.Ked dvaja ludia prestanu so sebou komunikovat vznikaju bariery a zbitocne nedorozumenia.
niekedy sa mozte snazit ako len chcete ale ked sa vam vas partner rozhodne velit ako na vojne a za neuposluchnutie dostanete po papuli tak vam slova nepomozu potom si tu svoju komunikaciu aj ked je myslena dobre mozete strcit a su take hlupe osoby ktore to skusaju stale dalej a to koli laske aj ked vedia ze sa uz skoncila prvym uderom
Jak vsetci hovoria komunikacia, ale na kludnej urovni, nie po sebe vrieskat a pustat z huby nadavky co by ste inokedy nepustili. Aj miska to napisala, hlavne si vsetko rozobrat, do podrobnosti preco to ci ono, spravil(a), co ju ktomu tahalo, nutilo, a tak. Takto sa vlastne dostanete na koren problemu a zistite preco to tak bolo. A to sa potom da riesit dalej, ale urcite nie komunikacia na takom style ze budete do seba hucat a nadavat, akurat sa pohadate, potom sa zas udobrite a nic tym nevyriesite lebo problem pretrvava. Vzdy ten problem co nastane je kvoli necemu
gregorec... no väcsinou podla toho o aky problem sa jedna... a ked mam take dni kadejake tak yb som naziapala do neho, ale ja akosi viem ovladat takze neziapem ale zvyknem si z problemu akosi spravit srandu, ale len tak jemne, aby to vsetko sa nebralo az tak vazne...
"Riesenie" problemov vo vztahoch je velmi individualne..jednoznacne najzaujimavejsie to vyzera o parov, kde su dva dominante osobnosti ..zvacajne to je talianske partnerstvo (nadavky, bitky, lietajuce taniere)...
...Ine to je u vztahov, kde je jeden partner submisivny (podradeni) a druhy nadradeny...tam to byva tak ze jeden je ticho zatial so ten druhy krici (tak to vyzera u mna ...
...ale otvorena komunikacia by mala vyriesit 70% problemov, ak nie vyskusaj sex
dôležitá je komunikácia,..a je to jedno či osobne alebo ICQ,ale lepšie je asi osobne.Len sa o probléme treba rozprávať čo najskôr,nenechávať to na inokedy,lebo potom už môže byť neskoro.
NO, tak ako ti tu už mnohí povedali, najdôležitejšia je komunikácia, ale nie cez mobil a tak, ale z očí do očí. Niekedy možno netreba povedať ani slovo, to sa mi už stalo. Riešiť treba všetko hneď a treba byť úprimný, inak to krachne.
podla mna uprimnosť nadovšetko všetko si v klide vyrozpravať a nie hned chytiť nerva ovšetkom sa kludne sa pohovoriť aj ked vem že su aj thake povahy čo su hrozne vypušne a nervaci ale to sa da ovladať
Tak ono je to rozne...ja som clovek, ktory je ukecany, rad hovorim vo vseobecnosti. Takze riesenie problemov len tou konverzaciou, ale niekedy je zas lepsie niektore veci nechat tak a jednoducho neriesit... ako som zistil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
...Ine to je u vztahov, kde je jeden partner submisivny (podradeni) a druhy nadradeny...tam to byva tak ze jeden je ticho zatial so ten druhy krici (tak to vyzera u mna ...
...ale otvorena komunikacia by mala vyriesit 70% problemov, ak nie vyskusaj sex