Zaujímalo by ma to preto, lebo mám taký problém, ktorý by som ani vysvetliť nevedel a keď aj áno, tak by ste aj tak nevedeli ako som sa cítil a ako sa cítim teraz. Chcel by som vás teda poprosiť, aby ste mi povedali, čo robíte s problémami, keď ich neviet
ehm... tak keď si neviem rady, tak požiadam kamarátov alebo rodinu, prípadne skúsim nad tým poriadne pouvažovať, zvážiť všetky alternatívy a vybrať tú ktorá mi najviac vyhovuje... na každý problém existuje riešenie...
rozprávam o tom, buď s mojimi kamoškami, ktoré fakt, že poradia, vypočujú a všetko, alebo potom so sestrou, alebo s maminou... myslím, že je to najspolahlivejšie, hlavne o tom rozprávať s dôveryhodnými ľuďmi
a moomy ja ti neviem..kazdy problem je iny nad niektorymi treba premyslat kym ta napadne najlepšie riesenie, alebo si urobit co ta napadne ako najlepsie riesenie v danom momente..alebo to skus proste rozdychat ..neviem toto sa takto neda toto je moc objektivna otazka
ďakujem za rady, teraz sa ukáže, kto je správny kamoš a kto falošný, doteraz som si problémy vedel vyriešiť sám, akurát tento už je moc :/ skúsim sa teda vyrozprávať niekomu, ale radšej kamošom, lebo rodičia by mi aj tak nepomohli a cítil by som sa trápne
podľa toho, o čo sa jedná...ak je to problém zo školy, tak idem za učiteľom...ostatné problémy riešim sám...pokiaľ veľmi nehoria tak tomu nechám odklad až kým ma nejaké riešenie nenapadne...ak to súri a niekto na to riešenie čaká, tak mu poviem, že to neviem vyriešiť, alebo to riešime spolu
nie som si toho vedomí, písali sme si a zrazu prestala odpisovať a aj v škole sa so mnou prestala baviť, podotýkam nič sme spolu nemali len čisto kamaráti
takže takto tá kamoška ma ignorovala preto, lebo sa urazila a ona je taký typ, že keď sa urazí, len tak ju to neprejde a tá druhá kamoška čo mi s tým pomohla,robí orientačný beh, tak jej napísala, že či by nezačala znova s orientačným behom, o čo mi tiež už dlhšie išlo a že sa má so mnou dohodnúť na niakych tréningoch, tak mi našťastie napísala a dohodli sme sa na niakych tréningoch dúfam, že ste aspoň trochu pochopili moju situáciu, ale pre mňa bola nevyriešiteľná a psychicky ma ničila ukázalo sa, že tá kamoška je pravá a určite nie falošná ako podaktorí iní som jej za túto pomoc veľmi vďačný a aj vám ďakujem pri radách
Ak je malý a nie veľmi podstatný tak ho hodím za hlavu ak je veľký tak to závisí prípad od prípadu ale v určitom momente si je potrebné povedať urobil som čo som mohol treba ísť ďalej a už sa ním nezaoberám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a moomy ja ti neviem..kazdy problem je iny nad niektorymi treba premyslat kym ta napadne najlepšie riesenie, alebo si urobit co ta napadne ako najlepsie riesenie v danom momente..alebo to skus proste rozdychat ..neviem toto sa takto neda toto je moc objektivna otazka
- videla ťa s nejakou inou babou a žiarli,
- zabudol si na jej narodeniny, meniny, iné výročie,
mňa ešte niečo napadne
VYJEBEM SA NA TO.