@bress ako ja som asi jediný človek na svete, ale bola som na efedríne vyše mesiaca a nič.. nejaké 4 kg som schudla, ale to preto, že mi vôbec nechutilo jesť a cvičila som, to bez efedrinu by som schudla viac.. mali to byť uplne rapídne čísla. a miešala som s kofeinom samozrejme
@h8u neviem ja som zatial nemal ale viem, ze treba postupne zacat a tak zvysovat a este je dobre k tomu brat aj aspirin. A jedna z jeho hlavnych funkcii je aj v tom, ze znizuje chut k jedlu Ale asi skusim rovno ECA stack
@bress hej hej viem, ono tá znížená chuť k jedlu sa u mňa prejavila až príliš.. jedlo sa mi úplne hnusilo, za celý ten čas som nebola ani jedinýkrát hladná!! mala som na mobile pripomienky aby som sa najedla, ak som zabudla, bola som schopná spomenúť si aj o 24 hodín.. a aj tak som do seba dostala len úplne minimálnu porciu.. celé toto bolo fakt hrozné, mala som hnusný pocit v žalúdku, bola som slabá, nervˇozna, samozrejme tesne po tabletke strašne "vystrelená", bála som sa aj toho príšerne nepravidelného tepu.. plus hnusná úzkosť.. jednoducho keby sa takto (ne)stravujem a neberiem efedrín, schudla by som min. 10 kíl, aj keby som ich hneď nabrala naspäť.. takto ledva tie štyri, aj keď musím uznať, že už som ich nikdy nenabrala. Jednoducho ja by som to neodporučila nikomu z vlastnej skúsenosti, aj keď budem asi len výnimka, lebo spolužiak bral zároveň so mnou a chudol 5 kg týždenne a vôbec nemal hentie stavy.. škoda peňazí.
teraz už dva mesiace papám pekne pravidelne, zdravo, cvičím atď. a ide to uplne pekne a hlavne sa cítim skvele.. a nestojí to toľko peňazí
@h8u tak na slovensku efedrin urcite musi stat vela, kedze zakon je na neho rovnaky ako ne pervitin. Tych 5kg za tyzden je nejak moc, to aj keby bola voda, proste no Ta lepsie bez, hlavne pre normalnych ludi Ale zatial neviem povedat z vlastnej skusenosti no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja skoro mesiac cvicim a este naberam kila.. see how happy i am? (ach)
ak chces fakt rychlo schudnut, tak jedine nejedz (ach)
alebo nejesť
Cvicit nemusis ked nechces mat svaly
Skvelá rada a potom ti napíše dopis z nemocnice.
teraz už dva mesiace papám pekne pravidelne, zdravo, cvičím atď. a ide to uplne pekne a hlavne sa cítim skvele.. a nestojí to toľko peňazí