ja neviem jest kulturne...
bojim sa chodit s kolegmi na obed, aby si nahodou nevsimli, ze som taky mensi kanibal
a celkom je aj divne, ze nemam problem do seba dostat porciu mensieho telata.
ale snazim sa uz kontrolovat!
este vysvetlim odkial mam kanibalske zvyky.
my sme taka vacsia kotelisticka rodina.
nevarime v hrnci, ale v kotloch, viete aby bolo dost.
kazdemu doma chuti a aj tak vyzerame
no a ked sa podava obed a sme tam vsetci, kto zavaha, neje. lebo uz nieje co
nevadi, aspon sme stale spokojny a vsetci vidia, ze sa mame "dobre".
a este, ked uz o tom pisem, chcem zneuzit situaciu a podakovat sa mojim rodicom i bohu, za dobry geneticky material a hlavne metabolizmus
normalny clovek by uz asi vyzeral ako prerastana bečka na kapustu.
No ja pokial mám čas fakt snažím sa najesť normálne a pokojne,ale proste to nejde stále to napchám do seba tak rýchlo a potom ma bolí ztoho brucho ( a niekedy to tak proste musí byť pretože nestiham mam 60 min volneho času a to musím stihnuť na intrak obed a späť do školy,no a viete KE su veľke mesto
hmmm.... keď idem jesť, niekedy ma to otravuje.Začnem jesť, najprv je to fajn a potom ma to už nebaví... Dakedy sa zase najem a som stále hladná ale ďalšiu porciu si už nedám, lebo sa mi uz nechce jesť a pritom som stále hladná. Ja nerozumiem môjmu žalúdku a to vôbec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
bojim sa chodit s kolegmi na obed, aby si nahodou nevsimli, ze som taky mensi kanibal
a celkom je aj divne, ze nemam problem do seba dostat porciu mensieho telata.
ale snazim sa uz kontrolovat!
my sme taka vacsia kotelisticka rodina.
nevarime v hrnci, ale v kotloch, viete aby bolo dost.
kazdemu doma chuti a aj tak vyzerame
no a ked sa podava obed a sme tam vsetci, kto zavaha, neje. lebo uz nieje co
nevadi, aspon sme stale spokojny a vsetci vidia, ze sa mame "dobre".
a este, ked uz o tom pisem, chcem zneuzit situaciu a podakovat sa mojim rodicom i bohu, za dobry geneticky material a hlavne metabolizmus
normalny clovek by uz asi vyzeral ako prerastana bečka na kapustu.