mate nejake tipy?
mne tie "osvedcene" tipy akosi nezaberaju (dakedy si mozem dat aj zo tri piva, vyhonim si dva razy a furt nic)
nebavi ma furt sa prehadzovat v posteli, tak by som si rad vypocul rady dake...
Cez deň vydaj dostatok energie, aby si mal večer potrebu ju doplniť, vypni počítač/TV aspoň hodinu pred spaním, nespi viac ako osem hodín, nejedávaj po siedmej, zaspávaj a vstávaj pravidelne (v tých istých časoch), pred spaním si v posteli niečo prečítaj (v knihe, prípadne v nesvietivej čítačke), aby si odreagoval mozog od každodenných starostí.
@5 omg chodit spat s prazdnym zaludkom, no urcite. posledne jedlo by sa malo zjest 3 hodiny pred spanim.
a k veci, ja by som sama rada vedela, ako na to. striedaju sa mi take obdobia, kedy zaspavam lahko s obdobiami, kedy neviem zaspat a neprisla som ani na to, ako s tym ucinne bojovat... jedine teda, co viem, ze ako-tak na mna plati je vybit energiu a naucit sa zaspavat napr. aj cez den, aby si telo navyklo proste zavriet oci a spat...
Ja si vždy pustím na youtube nejake video z týchto » m.youtube.com/results?q=jak... se to dela&sm=3 a do 2 minút zaspím ale jedlo nepozeraj ! Vyžereš celú chladničku...skúsenosti
Najúčinnejší je liek Stilnox. Stojí len okolo 2-3 eur, ale je na predpis. A hocikedy keď budeš chcieť mať MEGA stavy, tak si ho daj a nechoď spať Paráda
@mj789 to mas pravdu su to fakt dost pecka stavy.. clovek citi strasny hlad a je viac menej v takom polospanku ako keby ked si ho da a nespi.. ma vsetko v pici, ide vyzrat polovicu chladnicky super pocit no, nieco ako byt namesacny
@kitty7@sheily to odkiaľ máte také nehorázne pičoviny
Sa spamätajte , úplne normálne sa dá fungovať keď si dáš večeru o 18:00 a spať pôjdeš o polnoci , aj keď cvičíš , tie čísla , tie počty bielkovín atď. sú ojeby ktoré nútia hlúpych ľudí utrácať za jedlo navyše v prípade cvičiacich ľudí za doplnky.
@mm47 hlupy si az mi na cele zila navrela..ocividne o vyzive moc nevies...jest by sa malo cca hodinu pred spanim aby malo telo pocas spanku dost zivin + co trepes s tymi doplnakmi akurat si tu nasmiech
zacni sa ucit . fakt vzdy ked sa mi trebalo ucit som do par minut zaspala..
inak s tym mam tiez problem .. a uz som zacala aj skor vstavat a cez den vkuse niečo robim a aj tak nepomaha..zaspala som o tretej vnoci a zobudila som sa o pol siedmej rano..nechapem
@poklakni
Hovoríš o človeku ktorý cvičí ? pretože tí čo necvičia nepotrebujú počas spánku nič, a ani tí čo cvičia , to je marketingový ojeb ktorým naletel každý pseudofrajerský šulín ako ty
@mm47 kto povedal, ze sa neda fungovat? da sa fungovat. problem je v tom, ze nechas az do rana telo hladovat a tym ho donutis si robit tukove zasoby. pravidelna strava (s odstupom 3 hodiny alebo stravovanie ak si hladny) je sposob ako si udrzat metabolizmus v pohybe a teda nenosit zbytocne okrasne tukove prstence.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale ja som sa z toho len pogrcala
a k veci, ja by som sama rada vedela, ako na to. striedaju sa mi take obdobia, kedy zaspavam lahko s obdobiami, kedy neviem zaspat a neprisla som ani na to, ako s tym ucinne bojovat... jedine teda, co viem, ze ako-tak na mna plati je vybit energiu a naucit sa zaspavat napr. aj cez den, aby si telo navyklo proste zavriet oci a spat...
Sa spamätajte , úplne normálne sa dá fungovať keď si dáš večeru o 18:00 a spať pôjdeš o polnoci , aj keď cvičíš , tie čísla , tie počty bielkovín atď. sú ojeby ktoré nútia hlúpych ľudí utrácať za jedlo navyše v prípade cvičiacich ľudí za doplnky.
a potom si ľahni a zaspi v objatí s niekým koho máš rád.
... tiež neviem spávať
inak s tym mam tiez problem .. a uz som zacala aj skor vstavat a cez den vkuse niečo robim a aj tak nepomaha..zaspala som o tretej vnoci a zobudila som sa o pol siedmej rano..nechapem
Hovoríš o človeku ktorý cvičí ? pretože tí čo necvičia nepotrebujú počas spánku nič, a ani tí čo cvičia , to je marketingový ojeb ktorým naletel každý pseudofrajerský šulín ako ty