@catmartina a preco som magor? ze podla mna 15 rocna zaba co fajci je jebnuta? tak to je potom velmi vela magorov na uliciach. sa trochu zamysli radsej
@dzongoo hej lenže cena marlboriek a L&Miek je značne odlišná tak ak človek fajčí pravidelne tak si rozmyslí ktoré si kúpi ..ja mám najradšej Malrborky lightky ale fajčievma L&Mky modré krátke lebo 80 centov je 80 centov
@dzongoo marlborky hovorím..teda lightky..ja tvrdé nefajčím ani L&Mky ani iné ak nemusím..ale hovorím že marlborky lightky sú o 80 centov drahšie ako L&Mky a a L&Mky mi chutia tiež dosť takže mi to nevadí
@catmartina presne @33 ma pravdu - podla tvojej zvratenej logiky si aj ja mozem nadavat komu chcem, sak to je moja vec radsej si miesto tychto zivotnych mudrosti precitaj o skodlivosti pasivneho fajcenia i kolko stoji stat (plateny z tvojich dani) liecba rakoviny
@antifunebracka Nepoznáš ma, takže nemáš vôbec právo takto mi nadávať a verejne ma urážať. A za to, že fajčím musím byť hneď "jebnutá" ? Škodím si zdraviu, ja viem, ale teba do toho nie je nič!
@niikolka ja mozem verejne urazat koho len chcem. ked sa spravas ako pubertalna pica tak ocakavaj, ze ta ludia budu mat za pubertalnu picu bez ohladu na to, aka si v reali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@h8u L&M má s H&M len dva spoločné znaky, C&A dokonca len ten amperstand, prečo to čítaš rovnako?
snáď už chápeš, že to bezdôvodne nebolo...
nazvať ju automaticky jebnutou je fakt prízemné
@dzangoo Ano,light