Ako sa cítite, keď sa sa niekomu staršiemu pozdravíte a on vás ignoruje?
... ja sa vtedy cítim fakt trápne a ponížene... napr. sa pozdravím staršimu človeku, ktorý ma pozná z videnia (min. z videnia) a on sa len pozrie (niekedy ani to), neodzdraví sa a ignoruje... veľmi by ma to ani netrápilo, keby niektorí starší ľudia nehovo
súhlasím s tebou aj učitelia vravia ,že máme sa zdraviť bla bla a keď sa pozdravím a neodzdravia tak ako sa mám asi cítiť...tak potom sa už radšej nepozdravím nech nie som ya debila a potom majú reči ,že jaké nevychovaný sme a blabla
Mne sa to u nás na dedine stáva často... A nerobím si z toho nič. Sú mi ukradnutí, čo ja sa tým budem trápiť? Ja sa zdravím stále!! A keď sa niekto neodzdraví je to jeho problém...
ber to s nadhľadom....sú to predsa len staršie osoby...možno sa aj pozerajú tvojim smerom, len sú zamyslení a tak ťa prehliadnu alebo si ťa jednoducho nevedia zaradiť, že kto si...tiež sa mi to so staršími sem tam stane a nie je to bohvieaký pocit, ale bolo mi to odôvodnené i takto
prestala som ich zdraviť a pamätám si, že jedna suseda stará sa potom sťažovala mame, ale neuspela kedže už mamina z detstva si ju tak pamätala a nezdravili sme ju nikto
Keď sa mi ale stane že dotyčná osoba ma dlhšie ignoruje tak ju prestanem zdraviť aj ja A s učiteľmi nemám moc problém takmer vždy ma všetci pozdravia ale niekedy dajú taký výraz že sa mi chce
raz mi tak susedia neodzravili, potom som ich prepadol že aha sused (tak z pricípu pozddravili i ke´d nestihli zaznamenať komu) a ja som len ticho odišiel >
Nastvem sa, a.svoje slova vezmem spat a "jemne" tomu cloveku maznacim, ze som ho kua ppozdravila!! a ked mam fakt taky zly den, tak mu v pohode aj vynadam, ale to len vynimocne.. Potom toho cloveka ignorujem akoby ani neexistoval a ked ma nahodou pozdravim, mlcim ako zatata, ani na neho neppzriem.. Nech vie ake to je..
ja pri mojom alkoholovom zabudani na ludi ktorych som spoznal pocas alkoholickeho opojenia a pri mojej sleposti (zbadam niekoho az ked je 2 metre odo mna ze kto to je) tiez nepozdravim velakrat a ked nepozdravia mna tiez ma to netrapi vobec , tak asi nema ten clovek naladu zdravit alebo co ... keby som sa mal trapit kvoli takymto veciam uz by ma fakt asi jeblo nechapem ako sa mozete urazat seci
Mne sa to párkrát stalo v škole... ako prváci sme boli slušní a tak sme sa zdravili každému profákovi...len akosi nás to omrzelo, keď sa páru z nich neodzdravilo a že vraj študenti sa nevedia slušne správať!
Raz som sa meste pozdravila svojej profesorke chémie, na hodiná si zo seba robíme srandu ona je ironická a ja tiež, ale tá trúba sa mi neodzdravila a ešte sa am usmiala potom Odvtedy sa jej nezdravím ani v škole ani na ulici a ani na hodinách Cítim sa ako retard keď sa mi niekto nepozdraví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
inak ma starší odzdravujú naspäť, ale to možno tým že ja sa so staršími ľuďmi bavím často
Keď sa mi ale stane že dotyčná osoba ma dlhšie ignoruje tak ju prestanem zdraviť aj ja A s učiteľmi nemám moc problém takmer vždy ma všetci pozdravia ale niekedy dajú taký výraz že sa mi chce
pomsta je sladká!