@tom3555 aj tesco? aj delta, leoni etc.? aj sklady lidl, kaufland, tesco... i think not... mnoho známych bez matury, dokonca pár aj bez strednej alebo základky si našli robotu...
a keď človek má tolko? no tak to už je zaťažšie... ale dá sa
Tiež už som vyše roka doma. Áno dá sa nájsť práca. Kde ťa budú zdierať, budeš hákovať za 300€, v tom prípade si prácu nájdeš. Ale keď chceš niečo solídnejšie tak nemáš šancu...
@lawey ešte by ma tak zaujímalo, kto v tomto štáte, kde je POVINNÁ 10 ročná školská dochádzka, môže nemať ZŠ
a ináč súhlasím s názormi, že sa dá nájsť niečo, brigády, tesco zachraňuje pracovný trh slovenska.. a podobne.. len sa treba snažiť. a popri zle práci hľadať čo najlepšiu. pýtať sa. zaujímať sa. nesedieť doma a čakať, že pečené holuby padnú do huby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Len tu býva problém, že teraz chce každý zamestnávateľ človeka z maturitou.
Ja osobne ju našťastie mám, ale tí so starej školy asi ťažko.
A čo s takými ľuďmi?
To si má teraz človek v 45. roku života robiť maturitu?
a keď človek má tolko? no tak to už je zaťažšie... ale dá sa
a ináč súhlasím s názormi, že sa dá nájsť niečo, brigády, tesco zachraňuje pracovný trh slovenska.. a podobne.. len sa treba snažiť. a popri zle práci hľadať čo najlepšiu. pýtať sa. zaujímať sa. nesedieť doma a čakať, že pečené holuby padnú do huby