ale co si sialena? ved co je uzasnejsie ako neustale mysliet na milovanu osobu a mat plnu hlavu myslienok na blizku i vzdialenu spolocnu buducnost? tak to si potom najdi kamarata rovno.
ja sa vo vztahu vzdy snazim tuto fazu praveze co najviac predlzovat
@mojsvet alebo s ním buď chorobne často kým trvajú, už len tým sa ti "preje", alebo si vďaka tomu začneš všímať ako ti vadia niektoré jeho vlastnosti ktoré ti pri bežnej frekvencii randenia nevadia/nevadili
užívaj si ,čo máš ..že máš takýto pocit ..lebo potom ( to vytriezvenie príde,ver mi ..) ..a potom budeš prežívať obrovskú bolesť ,ako som si ju prežila ja ...položia ťa isté "zistenia " o tom " dokonalom človeku " ..do akého si sa zaľúbila ...a pootom len budeš sklamaná,nešťastná ,a ked toto všetko príde..tak nebudeš chciež ostať s ním vo vzťahu ...a budeš veľmi nešťastná ....a to hádam nechceš ...
predstav si, že tvoj milovaný má chyby, vymysli si nejaké, aj keď na ňom možno žiadne nevidíš, nejaké si fakt vymysli a vsugeruj si ich... a zamysli sa nad tým... predstav si ho s tými vymyslenými chybami (ideálne čo najhroznejšími) a spýtaj sa samej seba, či ho s takými chybami dokážeš naozaj úprimne ľúbiť... ak áno, dokážeš ho ľúbiť aj s naozajstnými chybami, ktoré naozaj bude mať a ktoré sa objavia až po čase... aj chyby na každom človeku sa dajú ľúbiť... lebo chyby sú neoddeliteľnou súčasťou každého z nás... nikto nie je bez chyby... ľudí treba milovať aj s chybami... strata ružových okuliarov nie je vytriezvenie... skôr uvedomenie si toho, že človek nedokáže naozaj ľúbiť niekoho s chybami... a to už je problém možno niekde inde... možno v naivnej viere v ľudskú dokonalosť... a tá nejestvuje... nikto nie je dokonalý a aj toho najnedokonalejšieho a najchybovejšieho človeka na svete sa dá milovať... no človek musí byť schopný milovať aj chyby, nie len to dobré...
(asi táram, ja viem... mám asi divné názory, aj to viem...)
a to, že na neho nevieš prestať myslieť a máš ho plnú hlavu, to nie je zlé... to je v poriadku... nie je nič krajšie, čoho by sa dala mať plná hlava, než lásky
@mojsvet a čo je na tom zlé, keď máš rada takú jeho iróniu? veď to je len dobre, že ti nevadí a že ju máš rada... je to len a len dobre, zlé by bolo, keby ti vadila...
@mojsvet nebuď trdlo... A počúvaj čo ti radí @antifunebracka , lebo to je taká pravda, až mi je to divnô
Prežívaš teraz najkrajšiu časť vzťahu, zaľúbenosti... Prečo si ju kaziť?
A toľko báb by si ju rado kazilo tiež.. Nedávam si ružové okuliare, nikdy som ich nemala a blablabla... Dovoľte mi smiať sa.. Klame každá jedna. Všetky ženy, keď sú zamilované prekvapuje ich, že ako veľmi. Zlaknú sa citov a zutekali by najradšej. Tak ako ty teraz. Ale sa neľakaj bejbinka, bo teraz sa odľúbiš a keď sa ti podarí zaľubiť zasa, aj tak to bude zo začiatku takéto... omamujúce... A čo budeš utekať stále? Šak si to užíívaj!!! Plnými dúškami, veď toto je jedna z najsamfasa vecí, čo nám život dáva... Prijmi to, že si zaľúbená. Usmievaj sa, lebo určite máš dôvod a aj opekneješ Ach, řiti.. toto sú kecy.. ja viem, sorry, som zaľúbená
@mojsvet počkaj,tomu som trošku nepochopila -možno som mimo-ale z kártkej cesty ?to akože ..ked na nom uvidíš jeho chyby nejakú ,tak sa nanho vykašleš,či ?nejako som vážne nepochopila tú vetu
bud trošku naivne romantická ..síce máš už svoje roky a nemáš 17 ,ale ...je to pekné vo vzťahu ...ked ešte človek nevníma nič,je zaslepený a tak .popravde -závidím ti
tak áno,zase ..máš v tomto pravdu .budeš nešťastná ..a aj sklamanýá,po čase z každého jedného chlapa...lebo na každom ti bude niečo vadiť ..a tak ..poznám dôverne ...ale tomu sa nikto nevyhne asi -.....
nerozmýšľaj nad tým takto že ked príde vytriezvenie tak budeš neťastná, proste daj do toho všetko, choď do toho naplno a nerozmýšľaj nad tým ako sa veci vyvinú... úžívaj si to čo je práve teraz,, a ak náhodou príde sklamanie,, zamiluješ sa znovu ..... podľa mňa to vždy stojí zato, veď čo je na svete doležité, o čo vlastne ide, ak nie o lásku? každý chce byť milovaný :
som sa na to vykaslala-na tie moje zle a cudne pocity...asi obcas moc rozmyslam...nastastie prisli ine dolezitejsie problemy ale dakujem za rady. si to uzijem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale naučil som sa tomu predísť... časom, držať si odstup, až kým si nie som istý, že si to tá osoba zaslúži.
Ja by som to bral ako nevyhnutný proces, ktorým si musí prejsť proste každý.....
toto by ich ti mozno aj zlozilo
ja sa vo vztahu vzdy snazim tuto fazu praveze co najviac predlzovat
a myslim,ze nech sa zalubim do hocikoho,tak budem ,,sklamaná,nešťastná,, (ako pises) po urcitom case....proste naliat si cistej vody.
(asi táram, ja viem... mám asi divné názory, aj to viem...)
Prežívaš teraz najkrajšiu časť vzťahu, zaľúbenosti... Prečo si ju kaziť?
A toľko báb by si ju rado kazilo tiež.. Nedávam si ružové okuliare, nikdy som ich nemala a blablabla... Dovoľte mi smiať sa.. Klame každá jedna. Všetky ženy, keď sú zamilované prekvapuje ich, že ako veľmi. Zlaknú sa citov a zutekali by najradšej. Tak ako ty teraz. Ale sa neľakaj bejbinka, bo teraz sa odľúbiš a keď sa ti podarí zaľubiť zasa, aj tak to bude zo začiatku takéto... omamujúce... A čo budeš utekať stále? Šak si to užíívaj!!! Plnými dúškami, veď toto je jedna z najsamfasa vecí, čo nám život dáva... Prijmi to, že si zaľúbená. Usmievaj sa, lebo určite máš dôvod a aj opekneješ Ach, řiti.. toto sú kecy.. ja viem, sorry, som zaľúbená
bud trošku naivne romantická ..síce máš už svoje roky a nemáš 17 ,ale ...je to pekné vo vzťahu ...ked ešte človek nevníma nič,je zaslepený a tak .popravde -závidím ti
tak áno,zase ..máš v tomto pravdu .budeš nešťastná ..a aj sklamanýá,po čase z každého jedného chlapa...lebo na každom ti bude niečo vadiť ..a tak ..poznám dôverne ...ale tomu sa nikto nevyhne asi -.....
som sa na to vykaslala-na tie moje zle a cudne pocity...asi obcas moc rozmyslam...nastastie prisli ine dolezitejsie problemy ale dakujem za rady. si to uzijem.