heh tak to áno. No hej ,snažím sa papať pomenej sice niak extra sa to nedaríí..aaa u som aj začala športovať. No hej,suhlásim, e rýchlo to asi nepojde (
jedz menej, vychutnavaj jedlo a jedz pomaly ranajky, desiata, obed olovrant a vecera,nic ine vela pit, dost ludi si mysli ze je hladnych ale to je len smad a hyb sa a schudnes lahko
odpustime si chleba s nutellou, rozlucime sa s horalkou na veceru, zacneme papkat zdravsie v malych porciach tak 5krat do dna a hybeme sa. a ne, presun z postele pred televizor neni pohyb . vonku si zabehame, pocvicime (v tvojom pripade zatancujeme), alebo zajdeme do posilky s dobrym trenerom, ci sa prihlasime na nejaky aerobik (a prvych par treningov budeme vypluvat dusu...
Pochybujem že si 15 ročné dievča najme osobneho trénera alebo sa prihlási na box...ja som zišiel za necelé 3 mesiace o 7kg (nedobrovoľne) tým,že som začal fajčiť ale fajčenie už obmedzujem a tých 7kg mam s5...samozrejme nechcem ťa navádzať aby si začala fajčiť len som napísal svoj postrech
@lvanka skôr by som napísala že vňčšina znás nemá na kvalitného osobného trénera
Ale snažila som sa...ako nevečerala som...že o piatej večera a potom len take mrkvičky nie dieta ale obmedzenie vcernehojedla...lebo ísť sa napchávať hranolkami o desati večr je moja srdcovka No a denne som spravila sto brusakov a takych cvikov na nohy...nechodila som vytahom...a co z toho vzniko? nič...schudla som pol kila...za mesiac...
@21 blbá rada. rýchlo neschudneš, tak, ako keď niekto povie, že chce schudnúť iba z brucha, to nejde. Pomaly jedz a pred každým jedlom sa napi. Ja mám vkuse doma 1,5 l flašu s vodou, sa mi smejú za to Jedz ovocie vždy keď máš chuť na sladké. Pomaly ďalej dojdeš.
najrychlejsie je jest tak jeden pomaranc za den to mas za dva-tri dni stihlu postavicku a brucho ploche a miss... no sice ak si taka ako ja a skusis to tak budes ho sice mat ploche a tuk ebude vo faldach, ale bude tam... ale toto neskusaj, lebo riskujes nie len ze sa ti vrati s tvojimi povodnymi aj nejake to kilo naviac, akonahle zacnes viac jest, ale aj to, ze potom sa budes musiet premahat, aby si zjedla nieco viac... pred asi dvoma rokmi som schudla podobnym sposobom na bmi 16,9 a to ani nie moc umyselne a potom som pol roka nevedela zjest viac ako pol rozka... na jeden raz... ale potom som sa zacala hybat, viac cvicit a tak, tancovat hlavne a prijmat vela ovocia a zeleniny, kedze bez dostatocneho mnozstva vitaminov sa ti moze stat ze este aj priberies : ) a ziskala som super postavu : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nič čo je rýchle nie je dobré - na všetko treba čas.
Ale ak prídeš na ten spôsob, daj vedieť
snad tento tyzden to spravim
len uz ho "pisem 2-hy tyzden" ale moc sa neteste, nebude to moc prijemne ako sa to .pre koho vezme.. tvrda makacka majte sa
majte sa
» www.tyzden.sk/sk/kriticka_pri...
» www.tyzden.sk/sk/kriticka_pri...
len mi nepovedz ze sa ti to nechce čítať : )
tak asi tak nejak najúčinejšie schudneš
Ale snažila som sa...ako nevečerala som...že o piatej večera a potom len take mrkvičky nie dieta ale obmedzenie vcernehojedla...lebo ísť sa napchávať hranolkami o desati večr je moja srdcovka No a denne som spravila sto brusakov a takych cvikov na nohy...nechodila som vytahom...a co z toho vzniko? nič...schudla som pol kila...za mesiac...