sorry ale neda sa zubna pasta vraj zabera ale ja si tym nie som celkom ista i tak mi furt vydrzia nejaky tyzden inak ti poradim dobry kryci krem lebo v lete rolaky a satky asi nosit nechces
len ludia.. mam to teraz v lete tak arafakta, rolaky, satky neprichadzaju do uvahy... hm aa ja newem co mam robiiit... lebo mne to nevadi len mame to budem tazko vysvetlovat ked nemam frajera..
@2 zubná pasta nezaberá ani keby som ju veľmi prosila aby zabrala najlepší krycí manéver je povedať tvojmu Cassanovovi, aby sa krotil, lebo inak si odkázaná na make-up a podobné záležitosti
Boe pomôžte mi...frajer mi urobil cucflek newiem ako to mam dat prec ..všimla si to mama a rozpravka o tom ze ma asi niečo poštipalo nezabrala PLS..POTREBUJEM TO DAT URYCHLENE PREC !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tak si si ho práve našla, to je taký gigantický problém?
ja mam na krku taky flak co vyzera jak cucflek asi 10rokov...neverili by ste jaki su ti ludia trapny ked sa dookola vypytuju ci to je cuclak...
@16