Mam pocit, ze to bolo napisane aj v podmienkach. Ked tu enches byt. tak tu proste nechodievaj nie? Ak sa ti nepaci nie? Mylsim si, ze to enrobi problem. A ak to je ako inde tak, prezyvka s tym nickom uz nebude moct byt v databeze. lebo uz bola. nie?
Zrusenie konta (vlavom menu sedom), proste zrusi konto, zablokuje ho, clovek zmizne z nahodnych zobrazeni, zo zoznamov a pod, jeho webka sa vymaze, ak niekto natuka jeho nick, uvidi zrusenu webku. Jeho nick bude navzdy poskvrneny ale uz ho nebude pouzivat...
Nick ostava v databaze, kvoli spojeniu so starymi diskusiami (cize ak dakto chce zrusit konto, lebo v nejakej diskusii daco napisal skarede, tak mu to nepomoze, iba sa zrusi jeho konto, v diskusii komentar ostane s povodnym nickom, ked sa otvori povodny nick, uzivatel uvidi, ze konto bolo zrusene...
Azel, v minulosti niektori admini mazali nicky aj uplne, teraz to uz mozne nebude. Mozno okrem pripadov, ze si dakto obsadi zbytocne vela nickov cize napr. 50-100-200 nickov..., v tom pripade mu zmazeme vsetky...
Ale standartne, ak bude chciet dakto zrusit nick, tak si to zrusi cez linku vlavom menu, i ked nick ostava v pamati, defacto ho len "schova", "zablokuje"... Ale uz bude obsadeny nazov navzdy
Kat - to som chcel aj ja urobit...vyriesil som to tak, ze som zalozil nove konto a na tom starom som vsetko povymazuval, len som tam napisal, ze ten nick uz nepouzivam, a ze mam novy nick Lucates. Ale to som nemal este ani ziaden status uzivatela, tak to az taka strata nebola, kebyze to mam ako ty kliciace semienko, tak by som to neurobil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo požiadaš administráciu birdzu a oni ti ho pohodlne zrušia
no neviem neviem
Nick ostava v databaze, kvoli spojeniu so starymi diskusiami (cize ak dakto chce zrusit konto, lebo v nejakej diskusii daco napisal skarede, tak mu to nepomoze, iba sa zrusi jeho konto, v diskusii komentar ostane s povodnym nickom, ked sa otvori povodny nick, uzivatel uvidi, ze konto bolo zrusene...
Ale standartne, ak bude chciet dakto zrusit nick, tak si to zrusi cez linku vlavom menu, i ked nick ostava v pamati, defacto ho len "schova", "zablokuje"... Ale uz bude obsadeny nazov navzdy