čaute všetci prosím vás ako sa dajú posielať sms správy na mobile či cez internet na mobil zadarmo... potrebujem podrobné informácie o tom, ako to funguje a tak....
Sms brany co boli na svk zadarmo uz niesu....Ani sa im nedivim...za jeden den dokazali uzivatelia poslat ponad 50 tisic sms a to je uz dost...Pokial nieco take nezastresi ozaj velka firma co neskolabuje hned pri prvej kontrole faktury za minute sms tak tu nic mat nebudeme.... v zahranici to uz akosi poriesili a nasli sa stranky kde sa da ale ma to obmedzenia 3-4-5 sms za den nie viac..
vzdy ked som take nieco potreboval, tak sa mi podarilo najst nejake zahranicne sms brany, zvacsa nemecke, z ktorych sa dali posielat sms aj na slovensko.
ale teraz som uz dlho nic take nepotreboval, takze nemam prehlad
Z dlhodobeho hladiska si myslim ze nie...Je to prilis nakladne aj na take velke portaly/stranky.
cca 50 titic sms/den+ 1.500.000 sms/mesiac...co je uz viac nez riadne cislo...
A ako vidis tak uz ani oni tuto sluzbu nemaju...
Netvrdim ze markiza.sk,zoznam.sk to nemozu sfinancovat... Realne i tak by to vybartelovali s operatormi ako to robia stale...Sms sluzby za reklamny priestor.
Ako vidim neponukaju tuto sluzbu,dovody vedia oni....
ja chodím na www.nejlevnejsi-sms.cz . Nie sú síce zadarmo, ale jedna SMSka ťa vyjde na 0.01 € (čo je asi 10x menej ako normálne). Platíš cez SMS 1.60 € , tuším, a dostaneš 140 SMSiek...k tomu máš ešte k registrácii 5 sms zadarmo
ja mam nejake smsky zadarmo cez nove ICQ 6.5 ale posielam do ciech, tak neviem, ci aj na slovensko
a straaaasne davno som mala nejaky program rusky alebo aky to bol a tams a dali posielat smsky... uz si ale nepamatam co to bolo a ci to bolo nejak obmedzene
prosím, med, budem rád, aby ste ma kontaktovať na (mirianandrew@hotmail.com )
Môj najdrahší
Ako sa dnes máte a vaša rodina dúfam, že je všetko v poriadku s vami
Hovoria mi mirian videl som váš profil dnes (www.birdz.sk) a našiel si zaslúži byť moja, ako sa niekto komu môžem položiť na jeho airms tak dlho, ako láska je obava, starostlivosť a teassing vás celú noc dlho, Ak máte záujem dozvedieť sa viac o a pre mňa, aby vám poslal nejaké fotky z bane môj kontakt tak: (mirianandrew@hotmail.com ) čaká počujem od vás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nie cez skype ?
ale inak da sa to na tych strankach operatorskych
ako daju sa posielat smsky cez Skype, ale normalne spoplatnene...
A potom sú tu rôzne ruské aplikácie ktoré som skúšal a aj fungovali no názvy si nepamätám - no boli tam obmedzenia že 1-2-3 sms na deň na jednu IP.
» freesms.smsix.net/...
a nabuduce si daj v googli najst free sms gate....
ale teraz som uz dlho nic take nepotreboval, takze nemam prehlad
Markiza.sk
ci
Zoznam.sk
nemyslim si ze su to male firmy, ktore by si to nemohli dovolit
Z dlhodobeho hladiska si myslim ze nie...Je to prilis nakladne aj na take velke portaly/stranky.
cca 50 titic sms/den+ 1.500.000 sms/mesiac...co je uz viac nez riadne cislo...
A ako vidis tak uz ani oni tuto sluzbu nemaju...
Netvrdim ze markiza.sk,zoznam.sk to nemozu sfinancovat... Realne i tak by to vybartelovali s operatormi ako to robia stale...Sms sluzby za reklamny priestor.
Ako vidim neponukaju tuto sluzbu,dovody vedia oni....
a straaaasne davno som mala nejaky program rusky alebo aky to bol a tams a dali posielat smsky... uz si ale nepamatam co to bolo a ci to bolo nejak obmedzene
Môj najdrahší
Ako sa dnes máte a vaša rodina dúfam, že je všetko v poriadku s vami
Hovoria mi mirian videl som váš profil dnes (www.birdz.sk) a našiel si zaslúži byť moja, ako sa niekto komu môžem položiť na jeho airms tak dlho, ako láska je obava, starostlivosť a teassing vás celú noc dlho, Ak máte záujem dozvedieť sa viac o a pre mňa, aby vám poslal nejaké fotky z bane môj kontakt tak: (mirianandrew@hotmail.com ) čaká počujem od vás
Milovať ťa navždy
mirian