idem prezentovať tému Zákaz fajčenia po anglicky...hm...okrem toho som v depresiách z tzv. Impossible love (ako to ujo Coelho volá...) a tak...na piču...
Liwi...bh...sak si mlada, mas mrte red vlasy, sa tes...zadne npc nezerem v tvojom veku...ale neeeeee...moze byt, chapem, aj ja mam take problemy , alebo doma to pocuvam, nieco rob, co nikdy nerobis,to ta zaujme a nem budes depkovat
Ah nemam slov, chcela som si kupit trojstvrtove gate fialove,ale to ich este musela vidiet mama tak som si ich vyskusala a jej sa nepacili tak mi povedala ze nech si pockam kym budu krajsie.tak mam cely den dojebany=>mam sa na picu.!
dnes nebol nejaký extra dobrý den ale zase ani ziadna tragedia, dostala som 2 jednotky, nemozem ist na trening lebo som chora, zajtra nejdem do skoli, a ucitelka z nemciny mi dnes povedala ze som z jednotkarov z nemciny uplne najhorsia a ze lutuje ze mi dala na pol roka 1 a ze ked to nezlepsim tak budem mat na konci roka istu 2, joooooooj no asi tak
ja dnes velky test z Bio..dopadlo to dobre a potom projekt.. tiez v pohode.. zajtra piatok..poriadne vypnem.. a cez vikend uvidim co a jak.. nech uz je tu leto a prazdniny..
POSRALA SOM PISOMKU Z DEJAKU NA KT SOM SA DOBROVOLNE VYSRALA A TED MA TO SERE.....NEJAKY KKTO MI TU PISE UCHYLNOSTI A PRAVE SOM ZISTILA ZE MAM ZAPNUTY CAPS LOCK ...cize fasa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no comment
bill
ehmmm
inako sa mam OK