Asi mnohi to neberu ako problem, ale mna to uz vazne zacalo v poslednom case hnevat. Striedaju sa u mna 2 obdobia: jedno svedomite, take, ze som celkom ochotna otvorit zosit a aspon si to prelistovat, alebo ak hrozi pisomka tak sa to naucim, viac menej be
hmm...nvm asi ti moc nepomozem. ja sa k tomu uceniu nedokazem dokopat nikdy. aj ked si predsa len sadnem za stol a pokusam sa ucit tak sa nikdy nenaucim lebo myslim uplne na ine veci, potom zacnem chytat hysaky nad tym aka som blba a potom dostanem zdravy rozum a necham to tak... necham tu pisomku "na osud" aj za to nemoze ale proste sa neviem sustredit na ucenie...
hej, tiez mam take obdobia. napriklad dnes som si nevedela predstavit ako sa naucim na 2 pisomky...a nakoniec ani jednu nepiseme asi nejaka stastna hviezda
u mna je len to ,,druhe obdobie,,...akoo ja som nikdy neupratovala rada taze cez vikend aspon pozametam a trcha veci poukladam zeby sa tam dalo zit...a co sa tyka ucenia ja som sa neusila neucim sa ale mozno sa zacnem ucit
Jasne, aj ja mavam obcas take obdobie, ze sa mi do nicoho vobec nechce ...ale ak si uvedomim, ze to za mna nikto nespravi..a zbytocne to len oddialujem..tak s do toho pustim radsej cim skor...a ked uz zacem, tak uz nemam problem to dokoncit..najtazsie je pre mna prinutit sa k tomu..ale potom to uz ide ....tak sup sup..do robotky..
Haha ze ci podobny problem No ja som uplne ze presne taky isty v obidvoch veciach fakt to ucenie je to iste a upratovanie ani nehovorim
ja sa ktomu nejak nennutim
U mňa je učenie celkom fajn proste si poviem, že chcem ísť na výšku a chcem niečo dosiahnuť a preto sa musím učiť. Horšie je to s chodením do školy. Mňa to tam úplne zabíja načo tam chodím keď všetko čo sa tam učím je aj na nete a môžem si to sama vyhľadať. A upratovanie to je moja veľmi slabá stránka, neupratujem nič občas moju izbu a keď tu mám už brutálny bordel najskôr si to odfotím a až potom idem upratovať
nooo mam podobny probleem..len mne sa vacsinou nechce ucit nikdy...na pisomky sa naucim vzdy ale tak bezne na den sa nikdy nedonutim ucit zdy si poviem a sak ma nevyvola
s tym ucenim je to u mna rovnake.. s upratovanim nie - mam skoro permanentne neporiadok... riadim sa mottom, ze poriadok je pre blbcov, ja zvladam aj chaos
organizovaný chaos vládne u mňa, keď si upracem nič nenájdem dneska som hľadal jeden papier celé doobedie po izbe lebo som ho nedávno upratoval, a k učeniu ja som minule surfoval po nete a som to potom dokázal použiť v ško,e tie info... stačí bu´d nájsť alebo náhodne sa tam doklikať...
@majlos zase nejaky blbec co striehne kto kde urobi chybu. Nepoviem ak niekto sustavne robY do ocY bYjuce chIbI, to vadi aj mne ale cez take sa viem preniest.. Tak sa opravujem, nema byt ku uceniu, ale k uceniu.
@15 mam taky pocit ze ci uz je to Y/I alebo neznalost predloziek tak stale je to chyba a aspon ten nadpis by uz mohol byt spravne kedze bije do oci... A mala by si prijst na to ako sa prinutit ucit co najskor aby sa tie chyby neopakovali vsak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja sa ktomu nejak nennutim