Ako sa donucujete isť sa učiť??..niekedy je to fakt potrebne al mne sa tak nechce že až..robim hocičo ine len aby som nesadla ku
Ako sa mam prinutit ?..viem ze vacina tu napisete ze..vyser sa na to a neuč sa..ale...tak to to nejde.. a mna ta škola cim dalej tym menej bAvi..nemam inspiraciu..
no aj ja mam taky problem ale v poslednej dobe sa donutim a to asi tak ze si k tomu sadnem a ucim sa ale nie zase vsetko .. asi fakt len co ma bavi a to je mozno chyba ze len to co a bavi .. ale napriklad .. minule som sa donutila naucit sa psychologiu a normalne ma bavi tomu sa hovori ze poumyselna pozornost
tak skus si ktomu sadnut a aspon si to precitaj a potom zistis ze ti to asi ide a nie vzdy ma clovek naladu na vsetko
neviem, ked viem ze sa musim naucit tak sa do toho donutim. ale ked viem ze to aspon z polovicky viem tak sa na to vykaslem a potom sa ucim este v skole
hmm no ja mam podobny problem s ucenim poslednou dobou, ale myslim ze nieco na mna trochu zabera. ked tak vypnem comp a pocuvam len tak hudbu pomaly ma chyta nuda a v takej chvili je lahsie sa prinutit aspon precitat si co je v skole nove ked to niekto skusite tak drzim palce s tym vypnutim compu
ja sa donutim vzdy vecer - lebo viem ze je to posledna sanca kedy sa to mozem naucit ( bo v skole som rozblaznena) a nechcem pocuvat pindy od nasich tak na pisomku sa vzdy aspon ako tak naucim..aby som mala sajn o com to je
uplne najviac sa toho naucim prave v skole na hodinach a prestavkach pred pisomkou.. ale ak je toho viac kuknem sa na to aj doma, ale taktiez sa mi dobre uci v dopravnych prostriedkoch ked napr niekam idem ze vlak, bus..vtedy sa sustredim len na to a ide to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak skus si ktomu sadnut a aspon si to precitaj a potom zistis ze ti to asi ide a nie vzdy ma clovek naladu na vsetko