Planujem s kamarakou zazit nejake dobrodruzstvo.. Radi by sme isli Berlina, ako by sme sa tam mohli dostat za najnizsiu cenu? Odkial by sme mali ist? Sme studenti.. Takze predpokladam ze najlacnejsie to budeme mat bud z prahy alebo z viedne..
Už od vzniku peňazí je najlacnejšie ísť peši. Takýto spôsob využívajú tisíce ľudí po celom svete, práve pre nedostatok peňazí.
Alebo môžete skúsiť štastie a ísť stopom, to by malo byť rýchlejšie.
vsetky spoje su sakramentsky drahe ale zaprve treba rozsekat listok na : BA Praha a Praha Berlin.
Dalej, v CZ sa vraj sa kupit nejaky specialny listok ktory sa vola nieco ako VČASNÝ a kupuje sa ale asi 4 dni dopredu.
Najblizsia stanica kde sa da kupit je Breclav, na SK sa tusim neda. Na informaciach v Breclavy mi povedali ze sa da aj cez nejaky eSHOP.cz ale neskusal som to.
VČASNÝ listok je vraj o polovicu lacnejší ako ten obycajny.
Česky km je takmer rovnako drahy ako slovensky, ale nemecky je uz sakramentsky drahy, mozno tak 5x drahsi ako cz/sk
Nekupoval som ten listok, toto je moja skromna informacia. Najlepsie bude ked zavolate na Ceske Drahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Alebo môžete skúsiť štastie a ísť stopom, to by malo byť rýchlejšie.
Dalej, v CZ sa vraj sa kupit nejaky specialny listok ktory sa vola nieco ako VČASNÝ a kupuje sa ale asi 4 dni dopredu.
Najblizsia stanica kde sa da kupit je Breclav, na SK sa tusim neda. Na informaciach v Breclavy mi povedali ze sa da aj cez nejaky eSHOP.cz ale neskusal som to.
VČASNÝ listok je vraj o polovicu lacnejší ako ten obycajny.
Česky km je takmer rovnako drahy ako slovensky, ale nemecky je uz sakramentsky drahy, mozno tak 5x drahsi ako cz/sk
Nekupoval som ten listok, toto je moja skromna informacia. Najlepsie bude ked zavolate na Ceske Drahy