heeeej ozaj ešte vsuvka .. oco tam bol na motorke a veľmi chválil ..vraj je tam krásne , ľudia žijú väčšinou v chudobe ale vždy pomôžu keď sa dá ( napr keď sa vykotil z motorky ) najťažšie srdce , čo sa jeho cestovania týka mal na Albánsko ...vraj to nie sú ľudia ale zver... takisto nebol nadšený z Čiernej Hory ..uhm celkom mimo prepáčte
ja chcem ísť v lete s Kudrnou...ale keby nejdem s nimi, tak by som išla vlakom do Budapešti, odtial do Bukurešti, a ďalej podla toho kam by som mala v pláne
@ssnehulienka ak chceš radu, tak podľa mňa je najlepšia možnosť ísť vlakom...vlaky sú v Ro veľmi používané a pomerne lacné. Ak teda nechceš ísť vlakom, tak si nájdi odvoz vážne, ak vieš, kde hľadať, tak to neni nič ťažké. Strašne veľa ľudí chodí do Rumunska a späť a berú aj ľudí Aj ja som tak bola a nemám sa na čo sťažovať
stopom, my sme tak šli s kamoškou z Bratislavy až do Ríma
alebo si prípadne vyhľadaj nejakú stránku stránku železníc alebo autobusovej dopravy v onej krajine a tam niečo nájdeš...tak som zasa prešla cez Island, dokonca sama
@ladylolita Srbsko je úchvatná krajina. okrem zaujímavej histórie a architektúry tam nájdeš predovšetkým skvelých ľudí, zaujímavú kultúru /i nekultúru/, lacnú vynikajúcu žranicu a ešte lepší alkohol a Belehrad je najviac party mesto celej Európy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
späť k téme prečo tam vlastne ty chceš íísť ?
no isli sme busom.. z snv, cez kosice, debrecen, oradeu az do aradu..
v oradee stali zeny pri ceste..v noci, no chapete? .
Rozmýšľala by som možno aj nad možnosťou cez Maďarsko prestopovať a potom autobus. To by som si musela najprv niečo viac naštudovať.
alebo si prípadne vyhľadaj nejakú stránku stránku železníc alebo autobusovej dopravy v onej krajine a tam niečo nájdeš...tak som zasa prešla cez Island, dokonca sama
@martin093 ano, presne taketo konstruktivne odpvoede hladam
napíš a uvidíš
@ladylolita Srbsko je úchvatná krajina. okrem zaujímavej histórie a architektúry tam nájdeš predovšetkým skvelých ľudí, zaujímavú kultúru /i nekultúru/, lacnú vynikajúcu žranicu a ešte lepší alkohol a Belehrad je najviac party mesto celej Európy.