ak si nechodila na žiaden dramaťák, je nízka šanca, že prejdeš nejakým konkurzom, ale napríklad také amatérske divadlo by mohlo byť možno v tomto veku dobrý začiatok
Určite je v BA plno dramatických krúžkov, tam by si mala začať. Ak by ťa potom prijali na VŠMU mala by si to už ľahké...Jednoznačne si však sprav nejakú normálnu školu, pretože herectvo je skoro ako Lotto.. Je len malá šanca že sa z teba stane nejaká dobrá herečka.. A o hollywoode ani nesnívaj...
-resp. po skončení strednej školy si ešte môžeš dorobiť konzervatórium (poznám pár ľudí, ktorí dokončili buď gympel, OA alebo niečo a teraz sú moji spolužiaci)
-skús nejakú agentúru, ktorá hľadá mladých hercov
-vysoká škola herecká bonusový názov, som rovno mohla napísať VŠMU
A ešte jedna vec- všetci moji spolužiaci a aj ja sme prehlasovali, že sme celkom dobrí, dá sa na nás pozerať, ale na hodinách, keď s tebou pracuje človek, ktorý sa v tom vyzná a chce z teba maximum (a tvoj výsledok je minimum ) zisťuješ, že si vlastne úplne v piči!
No aj ja by som chcela byť herečka ale neviem čo mám robiť a či na to mám. No myslím si že hrať viem a na dramatický krúžok sa tiež chcem prihlásiť ale kde? A to spomínané biele divadlo tak čo znamenajú divadelné dielne???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to je zaklad
-resp. po skončení strednej školy si ešte môžeš dorobiť konzervatórium (poznám pár ľudí, ktorí dokončili buď gympel, OA alebo niečo a teraz sú moji spolužiaci)
-skús nejakú agentúru, ktorá hľadá mladých hercov
-vysoká škola herecká bonusový názov, som rovno mohla napísať VŠMU