málo penazí trápi asi každého. tak dajte nejake návrhy ako sa dostať k peniazom alebo ako ušetriť ? alebo čo robiť ? nejaku prácu . mimo školy napr.. díky =P
začni zbierať aktíva a o takých 5-10 rokov môžeš odísť do dôchodku, som názoru že načo pracovať pre firmu keď ju môžeš vlastniť, nauč sa ako fungujú peniaze a zbieraj aktíva...
buď si peniaze ukradneš alebo zarobíš moc toho neušetríš keď nemáš čo šetriť... popri škole si môžeš nájsť nejaký job na poobedia do obchodov a nejaké bufety a také, to sa myslím dá v pohode nájsť, nezarobíš tam milión ale na také výdavky ako oblečenie a pod. to stačí.. pochybujem, že by dievča ako ty išlo makať niekde na stavbu alebo umývať verejné za pár šúpov.
presne tak, preto že zisk nezávisí od firmy ale od ludí ktorých v nej zamestnávaš... a ja osobne som skôr na obchodovanie s cennými papiermi... keď už ti ide o generovanie zisku...
@rollo111 hej? a ti ludia budu generovat zisky tym, ze budu len tak sediet v kancli na riti? alebo si myslis, ze zakazky im padnu z neba rovno na hlavu? Vlastnis vobec firmu? Lebo nemam ten pocit.
prečo sa chceš stále hádať... v 19-nástich som prevádzkoval hotely, administrátívne budovy atď a áno ak máš šikovných zamestnancov tak dokážu ziskavať zakázky aj na riti v kancli... no čo sa týka mňa nepotrebujem zakladať firmu nato aby som ju mohol vlastniť, stačí mi kúpiť akcie už fungujúcej firmy... o to máš menej práce... alebo keď sa chceš zabávať z firmov kúp zkrachovanú firmu zmeň štruktúru firmy a dostaň ju opäť na nohy... @tommyhot berieš obchodovanie a podnikanie strašne negativisticky... no ja som sa namiesto vytvárania firiem pustil do obchodovania na burze z cennými papiermy... takže tak...
@chevro ták áno ale to je niečo iné. pod pojmom "ponuka" sa skrýva všeličo. =D napr . keby sa mam mala mužovi nejak vyhovieť sexualne alebo čo to ja take nechcem ! až tak zle som natom neni že by som musela ísť z mužom aby som mala peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
začni zbierať aktíva a o takých 5-10 rokov môžeš odísť do dôchodku, som názoru že načo pracovať pre firmu keď ju môžeš vlastniť, nauč sa ako fungujú peniaze a zbieraj aktíva...
presne tak, preto že zisk nezávisí od firmy ale od ludí ktorých v nej zamestnávaš... a ja osobne som skôr na obchodovanie s cennými papiermi... keď už ti ide o generovanie zisku...