8. uz to nehravam lebo zrusili server a potom ho znovu restartli...no neviem vsetci znami to hrali ako ja...kamos bol asi zavislak...ked vynecham zaciatky...tak mi stacilo prist postavit produkcnu budovu, zvysit uroven budovy v meste a ak zostali suroviny tak postavit nejakych vojakov a zvysit im silu zbrani a nakoniec poslat cast vojakov lupit...cize to mame par kliknuti
budovy na vyssich leveloch sa stavali niekolko hodin tak nechapem co tak kamos mohol robit
ANo ked zacinas tak si kliknes tak 2-3krat denne, lenze casom ak sa ti dari tak mas tolko dedin a vojakov ze si tam kazdu chvilu...
Otazka je ci hras klasicky alebo speed ak speed tak klikas skoro stale
+ je dolezite kde si, ak mas okolo seba vela ludi s vela bodmi tak sa rychlo navtieraj a snaz sa pripojit k ich ally inak skoncis ako farma a ani si neskrtnes...
Btw spravnou volbou je neustale rozvyjanie na zaciatok zrejme suroviny ale po case budes musiet stavat aj armadu a zacat drancovat...
Ja som momentalne 120ty z 8000 ludi A nie som stale pri nete, iba ked treba utocit alebo tak... Ale ak chodis do skoly na ZS alebo SS, tak sa ti to neoplati lebo sa ti lahko moze stat ze dojdes a si zburany Inak mam 18 dedin a da sa to uklikat vpohode....
ja nie som maniak skoncil som ked som mal tak 4 dediny lebo clenovia ally boli az prilis daleko a najsilnejsi kmen sa rozhodol ze im zavadziam.... ale viem si predstavit kolko to ludia klikaju ked maju tych dedin povedzme 30...
boze moj bracho to hraje furt aj s celym policajnym oddelenim.. ja nechapem co vas na tom bavi..ja som skor na ine typy hier..ale viem viem..kazdemu sa lubi ine.
Kto to chce hrat naozaj, musi tam byt prakticky furt. Ja ak to este niekedy budem hrat, uz nikdy sam, jedine dual account - dvaja ludia jeden ucet, podla pravidiel. Na prvom slovenskom serveri som mal okolo 25 dedin a bol v top 30 Este horsie je, ked hra niekto na armadu - neda sa totiz mat aj vysoka popka aj arma. Armu treba furt zivit, hlavny crop s 15 obilnymi polami na 19 urovni + oazy dokaze dat nad 100 000 obilia za hodinu, to je tak na uzivenie serioznej army, trebars 60k pesiakov (na holandskych serveroch behaju army nad 100 000), 20k jazdy, +ak chce hrac zhodit aspon trocha div - lepsie povedane velke sklady v dedine s divom, na co sa taketo army stavaju - treba niekolko tisic baranidiel a katapultov. Zivit toto aby nekapalo chce byt furt pri kompe. Tiez aby ten utok niekto rpedcasne nezrusil ci nevychytal.
LUDIA NEZACINAJTE S TYM! serv trva asi pol az 3/4 roka a tolko casu sa na to ozaj neoplati obetovat...zo zaciatku si tam chvilku....ale to sa zacne stupnovat a nakonec sedis za compom cely den lebo mas 12dedin a musis zasobovat div sveta.....fakt brutal zrut casu! dostavame div sveta a nadobro koncim......
Uz to nechcem hrat. Myslim ze si viem vymysliet aj zaujimavejsiu cinnost, ako sediet pri kompe cele hodiny. A ja sa uz poznam, ze by ma to hnalo stale dalej, kym by som nebola fakt uspesna.
Fúúú kokos to už budu pomaly aj dva mesiace čo mi skončil sk1 server. Najlepšia rada je si s tým ani, nezačať lebo ťa to obera o furu času. A ak chceš teda radu, tak stavaj hlavne zo začiatku suroviny, polia a podobne. Travian je dosť hra aj o tom, ako si často online a ak niesi často, tak je to vecou náhody. Ak chceš prežiť tak si najdi schopnú ally, schopnú nemyslím takú že tretí den od začatia serveru vytvoria ally a je v tope prvých pat hodín. Je takmer iste, že na prvý krat neuspeješ a jednoducho začnes odznova na druhom serveri a poučis sa z chýb. A stratégiu ti tu písať nemá zmysel kedže je úplne odlišná u Ge, Ri či Gala.
Ahoj, čítal som prvé komenty ,chcete poradiť ? Som skúsený hráč,ak chcete tak sa pítajte..
Travian je hra o aktívnosti, pokial chcete hrať a máte málo času(cca 5 hod. denne) dajte sa za gála ,pokial ste cca 10 hodín denne aktívny dajte si rímana, a je tu germán,ktorý na fungovanie potrebuje minimálne 15 hodín denne..
Ja osobne si vždy nájdem zástup ,keď som v škole, Patrím medzi najskúsenejších hráčov Slovenska..
Moje hracie meno je Moušky ,momentálne hrám aj polskú 4-ku ,kde som top útočník(server začal v pondelok 23.5.)
Tak a poďme niečo k návodu..
Ríman , lepšie je zvoliť si speed, pretože je vyššia produkcia a server kratšie trvá Takže ako začať,hlavné je neregistrovať sa hneď v prvých 3-och hodinách,pretože sa budete nachádzať v blízkosti veteránov a skúsených hráčov,kde nevydržíte dlho.Lepšie je byť ďalej od stredu,takže zaregistrujeme sa približne v 13:00(vtedy sa registrujem ja) a robíme 1. deň produkciu ,mala by sa vyšplhať nad 72 surovin za hodinu(cca ) .Tak a je tu druhí deň ,postavíme hl. budovu na 3lvl, zhromaždisko a kasárne, vytrénujeme pár legionárov..Hneď po skončení začiatočníckej ochrany si vyberáme malích hráčov(pod 9pop-nemôžu mať kasy) a začíname farmiť.Po dovŕšení 50 legionárov začneme robiť požiadaavky na EI ,výskum je najlepšie spraviť ešte večer/ v noci ,pretože ráno sa naťažia suroviny.Prvého Ei je dobré vytrénovať po 35 hodinách skončení začiatočníckej ochrany.Ja osobne som výskum spravil po 23 hodinách farmenia ,čo je celkom dobrí úspech,neskôr dám nejaký návod na germána...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
6...mal som, ale ked som videl co to robi aj s kamosom, tak som sa na to pekne-krasne vykaslal...naozaj to nema cenu
budovy na vyssich leveloch sa stavali niekolko hodin tak nechapem co tak kamos mohol robit
Otazka je ci hras klasicky alebo speed ak speed tak klikas skoro stale
+ je dolezite kde si, ak mas okolo seba vela ludi s vela bodmi tak sa rychlo navtieraj a snaz sa pripojit k ich ally inak skoncis ako farma a ani si neskrtnes...
Btw spravnou volbou je neustale rozvyjanie na zaciatok zrejme suroviny ale po case budes musiet stavat aj armadu a zacat drancovat...
Travian je hra o aktívnosti, pokial chcete hrať a máte málo času(cca 5 hod. denne) dajte sa za gála ,pokial ste cca 10 hodín denne aktívny dajte si rímana, a je tu germán,ktorý na fungovanie potrebuje minimálne 15 hodín denne..
Ja osobne si vždy nájdem zástup ,keď som v škole, Patrím medzi najskúsenejších hráčov Slovenska..
Moje hracie meno je Moušky ,momentálne hrám aj polskú 4-ku ,kde som top útočník(server začal v pondelok 23.5.)
Tak a poďme niečo k návodu..
Ríman , lepšie je zvoliť si speed, pretože je vyššia produkcia a server kratšie trvá Takže ako začať,hlavné je neregistrovať sa hneď v prvých 3-och hodinách,pretože sa budete nachádzať v blízkosti veteránov a skúsených hráčov,kde nevydržíte dlho.Lepšie je byť ďalej od stredu,takže zaregistrujeme sa približne v 13:00(vtedy sa registrujem ja) a robíme 1. deň produkciu ,mala by sa vyšplhať nad 72 surovin za hodinu(cca ) .Tak a je tu druhí deň ,postavíme hl. budovu na 3lvl, zhromaždisko a kasárne, vytrénujeme pár legionárov..Hneď po skončení začiatočníckej ochrany si vyberáme malích hráčov(pod 9pop-nemôžu mať kasy) a začíname farmiť.Po dovŕšení 50 legionárov začneme robiť požiadaavky na EI ,výskum je najlepšie spraviť ešte večer/ v noci ,pretože ráno sa naťažia suroviny.Prvého Ei je dobré vytrénovať po 35 hodinách skončení začiatočníckej ochrany.Ja osobne som výskum spravil po 23 hodinách farmenia ,čo je celkom dobrí úspech,neskôr dám nejaký návod na germána...
A môžme začať ničiť germánov