Hallo potrebujem pomoc potrebujem sa nejako inteligentne zbavit jednej pice.Nechcem sa ponizovat na jej uroven a vypisovat na nu kokotiny barskade jak to ona robi mne a este sa mi ide aj vyhrazat .Je to sproste male decko.Tak pomoze niekto?
poznam taketo, tiez jedneho chalana jedna holka strasne obtazovala, proste ju ignoruj, maj ju na haku, ona prestane, lebo ak jej budes stale odpovedat, tak ona bude mat sancu ta stale otravovat a ty od nej pokoj mat nebudes nikdy...
Protiutok je najlepsia zbran Ak sa ti vyhraza a ma aj fotku a tak dalej ... udaj ju ale je to chore. Lebo tam sa moze niekto vydavat za niekoho ineho ale dopatrat sa vzdy da k niekomu.
Alebo ju len ignoruj. to je tiez dobra zbran. vsetk co ti napise zmaz.
niee, aj suhlasim s tou ignoranciou, mne to vzdy pomohlo, nebolo to len raz, alebo dva krat.... ked je niekto az tak mimo,ze nevie pochopit takuto vec, tak ... toto iste zaberie
mne sa to stalo tiez. a nie od decka ale od dospeleho akoze inteligenteho cloveka co by som nikdy nepovedala ze sa tak znizi a bude vulgarny atd atd.. ignoracia najlepsie.. chvilu trva kym to tej strane dopne ale potom da pokoj lebo ju prestane bavit ze nema odozvu
cim viac budes odpovedat a odporovat tym vacsmi bude otravovat... neries to jednoducho. ako keby to ani nebolo a ono to zmizne.
Spravne Mixelle, ale ved nezijeme v stredoveku a nebudeme jest ludi.
Plan znie takto: Ja vykopem hlboku jamu a zavolam k nam tu babu. Ked pride, tak zapiskam a tym zavolam moju korytnacku ona sa k nej priblizi a zakrici: THIS IS SPARTA! kopne ju, a ona padne do priekopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Alebo ju len ignoruj. to je tiez dobra zbran. vsetk co ti napise zmaz.
cim viac budes odpovedat a odporovat tym vacsmi bude otravovat... neries to jednoducho. ako keby to ani nebolo a ono to zmizne.
Plan znie takto: Ja vykopem hlboku jamu a zavolam k nam tu babu. Ked pride, tak zapiskam a tym zavolam moju korytnacku ona sa k nej priblizi a zakrici: THIS IS SPARTA! kopne ju, a ona padne do priekopy.
Jednoduche ale ucinne