Priateľová mamina sa vydáva a som pozvaná na svadbu..s jeho sesternicou sa nemusím-robí mi naschváli-napr.balí môjho priateľa, ponižuje ma... Aj ona je pozvaná..priateľ ma upozornil, že bude zase vymýšlať, aby mi spravila zle..že ho napríklad pozve tancov
chcela by som ju tak elegantne odbiť..ona má inak 24 rokov a je kaderníčka, do svojej práce-čiže kadernícky salón-chodí oblečená ako normálne von-pankersky!! stretáva sa s 15-18 ročnými a mala už aj takých mladých partnerov..
2. po jednom incidente s ňou mi priateľ povedal, že sa k nej začne inak správať, preto som očakávala inú reakciu od neho a nie len to, že nechce sa mi ...
Na jednej strane má Chavez pravdu - Niektorí ľudia proste nie sú schopní príbuzným vynadať a navyše tým že to je jeho sesternica, tým že ho balí sa podľa mňa snaží akurát vytočiť ťa...
Na druhej - nezvyknem príbuzným nadávať, ale už keď to môj bratranec vo svojich deprimovaných stavoch preženiem, zrovna milá naňho nie som...
V každom prípade by som to neriešila na svadbe, podľa toho čo si písala, ona si dovoľuje viac než sa hodí a ty asi tiež keď si vytočená, tak si viac než akčná (To si neber osobne ) a to nemusí dopadnúť vždy najlepšie...
A tiež mám pocit že takúto osobu najviac vytočí keď ju budete ignorovať a neriešiť... najmä ak to robí len preto aby ťa vytočila
Nemáš sa čoho báť. Tvoj priateľ určite nie je úchyl aby si začal z vlastnou sesternicou. Obaja by ste si ju mali podať naraz, že buď sa bude chovať normálne, alebo nech Vás nechá na pokoji. Ak nemá v hlave piliny, tak to pochopí, ak má tak s tým nič nespravíš.
no neviem ci som to zle pochopila ja alebo si to zle napisala ty ale ak som spravne pochopila je to jeho sesterka .. tak o com ? myslim ze je to smiesna otazka coho sa bojis ?? aj keby ho neviem ako balila nic s toho nikdy nebude lebo su rodina a okrem toho je to z jej strany nechutne aj pre to ze ti robi naschvali ale hlavne preto ze si bali bratranca .. podla mna by si na nu mala kaslat dat jej jasne najavo ze je ti ukradnut a anevsimat si ju .. mozno je len ziarliva lebo ma rada tvojho proatela ako bratranca a tym ze ma teba sa jej uz asi nevenuje a nemozes od neho cakat ze bude k nej hnusny ked je to jeho sesterka .. jednoducho na nu kasli a bude to nemas sa coho bat ..
8. posledna veta totalka pravda .. to presne robia aj chalani v skolach do 5 rocnika robia babam zle preto lebo oni kricia a sere ich to to mas jak uchylaci znasilnia ta preto lebo kricis a nepaci sa ti to a si znechutena .. neni o com
neviem, ci ste to spravne vsetci pochopili, ja viem, ze sa nemusim bat, ze by si oni dvaja nieco zacali. mne je len brutal nechutne, ze sa stale okolo neho obsmieta..ktorej babe by to nevadilo, este aj ked s nou ma konflikty??doslova sa nenavidime!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Co to ma spolocne s priatelom , ze ty si nechas srat na hlavu.
Preco obklukou na rovinu jej povedz co ti vadi.
To sa potom znizis pravdepodobne na jej uroven ...
Btw kedze je to sesternica tak co riesis? Robi si z teba dobry den prave preto ze teba to serie.
Na druhej - nezvyknem príbuzným nadávať, ale už keď to môj bratranec vo svojich deprimovaných stavoch preženiem, zrovna milá naňho nie som...
V každom prípade by som to neriešila na svadbe, podľa toho čo si písala, ona si dovoľuje viac než sa hodí a ty asi tiež keď si vytočená, tak si viac než akčná (To si neber osobne ) a to nemusí dopadnúť vždy najlepšie...
A tiež mám pocit že takúto osobu najviac vytočí keď ju budete ignorovať a neriešiť... najmä ak to robí len preto aby ťa vytočila
Ja len nechcem aby sa okolo neho obsietala!!!
a vybav si to s nu-podla vaznosti. treba vediet rozdiel medzi pripustnym a nepripustnym,-ty si neuviedla konkretne co robi