AHojte ludia,
prave som si bookol listok z Prahy do Ziliny...Najprv som si vytvoril ucet, nabil som si kredit a zaplatil listok...problem ale je, ze sice mam na ucte, ze tiket je rezervovany a platny...tak nejako neviem najst listok v elektronickej podobe
@kittyboo
Na email mi prisiel "Elektronicky listok" ale nie ako priloha..chapes co tym chcem povedat..neda sa to vytlacit, je tam len informacia o tom listku... :/
@kittyboo
no ved ano..ale ten listok nic nedokazuje..lebo tam nie je ziadny ciasrovy kod ani nic....ide o to, ze taky email si mozem aj sam napisat, len si zmenim meno...:/
@7 jo.. oni tam chodia s tabletom a kukaju či si nastúpil a vystupil v správnej stanici. Iba raz si pytali lístok, jed som si Ho tesne pred nastupením kúpil a nemala to tam zapísané
stačí, ak si odpíšeš číslo lístka, ktoré ti prišlo na mail (tam máš elektronický lístok č. - a to číslo je jediné, čo na preukázanie potrebuješ)...a prípadne ISIC ak máš nejakú zľavu a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Na email mi prisiel "Elektronicky listok" ale nie ako priloha..chapes co tym chcem povedat..neda sa to vytlacit, je tam len informacia o tom listku... :/
no ved ano..ale ten listok nic nedokazuje..lebo tam nie je ziadny ciasrovy kod ani nic....ide o to, ze taky email si mozem aj sam napisat, len si zmenim meno...:/
@dudoo
@peacexp
Dakujem