este mam jeden napad=Dlahni si na vodu tak, aby ta niekto držal..a trep s rukami a nohami..a potom nech ta pustii ten clovek.mna to tak oco ucil, ale mne to nepomohlo..ale skus to, na teba mozno zabere=D
ja som sa naucila plávať sama tak že som si dala tie rukávniky pre deti len na zapestia a už som len hrabala paprčkami ... potom som ich postupne vyfukavala ...
mna tiež učila mama že ma držala a pustila - nezabera ale ked som sa snažila sama tak mi to išlo a terza plavam dobre a neboj keby si len tak lahneš na vodu (chrbtom ale) tak sa neutopiš
1. ľahni si na vodu na chrbát. Ak potrebuješ, môže ťa niekto držať pod chrbtom a potom ťa pustí. Musíš najrpv spoznať ten pocit, keď ťa voda nadnáša.
2. otoč sa na brucho a skús to znova. Tentokrát však musíš aj hrabať rukami a nohami (ako pes) a vháňať vodu pod seba. Ak by bolo treba, nech ťa drží niekto pod bruchom. Tieto "nekoordinované" pohyby ťa síce udržia nad hladinou, ale je to namáhavé a dlho nevydržíš.
3. Skús plávať prsia (predpokladám, že vieš, ako tento plavecký štýl vyzerá). Plávaj z nejakého miesta v bazéne proti okraju tak, aby si okraj bazéna bol cieľ, kam sa musíš dostať.
Heh to mi pripomína ako som sa skoro desaťročný utopil na kupku, že poď do 2 metrovej hĺbky pôjde to samo Ešteže čím som ťažší, tým sa mi ľahšie pláva, vďaka ti fyzikálny zákon
lahni si na chrbat na voda buda ta nadnasat a tak sa nepotopis keby tak len trochu ale hned ta to nadnesie spet potom zacni zaberat rukami na kraula proste akoby nimicelimy tocit ako ked tocis rukou aby si ju rozcvicil alebo mozno si tak tocil rukov na telesnej tak toc oboma rukami striedavo ale no uz musis lezat na bruchu a kop nohami a este som zabudol pokial lezis na chrbte kop nohami
skoc do 250 metrovej vody a anucis sa. ja som sa ncuil ked som sa zacal topit. a teraz plavam v celku slusne. netvrdim, ze je to ako daky majster, ryba vo vode. ale da sa to. inak sa ani nenaucis. proste iba v tedy ked sa topis a chces si zachrant zivot. ja tom mam odskusane aj moja sestra
tak, nech ta slahnu do hlbky...ale tak aby bola pri blizku plitcina...ja som sa tak sama naucila...boli sme na jazere a bol tam skokansky...a nahovorili mi ze tam je voda maximalne meter a pol...co mi stacilo sak som mala 12 tak som skocila a nemala som inu moznost ako plavat lebo tam voda nebola 1.5 ale 2.5 metra takze odporucam vernu metodu "plavaj ako o zivot"
rychlo plavat ?? .. hmm na to potrebujes silu ... a ci ides rychlo tak si odmeraj jednu 25 ... a potom znova... porovnaj si tie casy a uvidis ci siel rychlo ci pomaly
Povedz ím nech ta hodia do 3 m vody a nech niekto vtej vode bude keby nieco. Raz som bol v Madarsku sa vykutat s rodicmi a bratrancom, nasral som bratranca chytil ma na ruky a hodil ma do plaveckeho bazena kde bola asi 2,5 m voda a niejakym zazrakov som plaval a ani som vtedy vobec nevedel plavat ja som bol stale v plavacom kolesu s rukavkami
taka podstatna vec je dobre načasovanie a byť uvoľneny pozri na dochodkarov, ležia v bazene ani sa nehybu a plavu preto, že sa vedia poriadne uvoľniť a su takpovediac potom riedkí tak ich voda nesie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pokiaľ by ti išlo o život tak by si sa naučil ihneď zázračne plávať
a potom uz nie je problem sa posuvat pomocou ruk
2. otoč sa na brucho a skús to znova. Tentokrát však musíš aj hrabať rukami a nohami (ako pes) a vháňať vodu pod seba. Ak by bolo treba, nech ťa drží niekto pod bruchom. Tieto "nekoordinované" pohyby ťa síce udržia nad hladinou, ale je to namáhavé a dlho nevydržíš.
3. Skús plávať prsia (predpokladám, že vieš, ako tento plavecký štýl vyzerá). Plávaj z nejakého miesta v bazéne proti okraju tak, aby si okraj bazéna bol cieľ, kam sa musíš dostať.
Keď sa naučíš toto, ostatné je už v pohode.
Veľa šťastia
Aj ja som sa tak naucila,ale to uz bolo davn