priznam sa ze mam priserny komplex z toho ako vyzeram. je to pre mna nepodstatne kto ako vyzera a viac mi zalezi na tom kto aky je, ale mne sa doslova chce zo seba vracat a aspon dvakrat denne placem, ze som skareda.nechodim ani von lebo vsetky kamosky su
Podla mna vobec nie si skareda. Samozrejme, neviem to posudit, kedze tu nemas fotku. Proste si to myslim. A taketo veci som v minulosti zazivala aj ja, no nejak som sa z toho dostala. Je potrebne, aby si okolo seba mala ludi, ktori ti budu pomahat v tom, aby si ten komplex prekonala. A pojde t
to poznám, v minulosti som sa tiež strašne neznášala, v podstate aj teraz je to tak, ale už je to trochu lepšie, snažím sa na to, aké mám hnustné vlasy, postavu a tak dalej nemyslieť
13 to sa tazko hlada, idem na strednu tak dufam ze nejake najdem.ale tak dievca to vzdy zamrzi ked nemoze byt krasne asi....len mn ato uz mrzi nejako dlhoa nejako velmi
Ale nie je! Neviem prečo sa sťažuješ! Ja by som sa tiež mohol sťažovať na to ako vyzerám! Ale nesťažujem sa pretože by mi to vôbec nepomohlo a bolo by to zbytočné!
Jednoducho sa s tým treba naučiť žiť a treba sa naučiť robiť si zo seba aj srandu.
Ak aj ostatný pochopia že si so svojím výzorom spokojná tak ťa nechajú na pokoji a nebudú do teba šprtať ( ak v tom je problém ) Ale aj tak si nemyslím že by to bolo zlé!
22 ja viem, mrzi ma to ze s alutujem, nechcem to orbit, ale je to ako nejaka choroba alebo co naozaj mi z toho zasibava, ja sa rozplacem a potom kukam sama na seba ci som sprosta alebo co
@26 ja nevravím, že treba byť peknou, aby si sa páčila... Myslela som to tak, že keď si ťa ten tvoj princ nájde (alebo ty nájdeš jeho), bude to obrovské plus pre tvoje sebavedomie
Aaale, co si hlupunkaaa?? Prosiiim ta... Ja som aka? Myslis si, ze ja nemam komplexy? kazdy ich ma... len malokto ich ukazuje... Ukaz co je v tebe, a ze nejake priblbnute komentare ta nerozhadzu A ked ti nejaky cock povie, ze si skareda? Usmej sa na neho a nevsimaj si h Ber to tak, ze zijes len raz, a je na tebe ako ten zivot prezijes... Ak sa budes len schovavat, tak si tu jedinu a jedinecnu sancu nvychutnas a nevyuzijes ju... z toho vyrasties, a aj ked neviem, kolko mas rokov, raz si to budes vycitat, ze nieco take nepodstatne ako je vzhlad ti zabranil uvidiet krasy sveta Zi pre seba a pre ludi, ktorych milujes a ktori miluju teba, a ne pre tych, ktori ti za to nestoja... ja som sa to tiez naucila, a som takto stastna Ver mi, funguje to... Len o tom musis presvedcit sama seba
30 ja osm raz isla do skoly s takou krabicou a to mylsim vazne...ale ucitelka ma prinutila dat ju dolu ale ked videla ze je mi z toho vyzoru vazne zle dovolila mi mat aspon siltacku
33 no mam 15 tak dufam ze z toho vyrastiem no a ja sa snazim robit presne to co mi radis, ale nejako mi to nejde a napokon idem okolo zrkadla a zla nalada je tu zas
Meredith555: Potom ako som videla tvoje fotky som si o tebe niečo pomyslela... neviem od kolkych ludi potrebujes pocut, ze nie si skareda... neviem preco si take nieco namyslas...
44 nielen ja si to mylsim, par ludi mi to prisvedcilo ale ide skor o to ako to beriem, nie o samotny fakt ako vyzeram.to je mi v podstate jedno ked orzmyslam hlavou ale nieco vo mne sa lutuje a nici len z ato ze si myslim ze som skareda
mne v tomto dosť pomohlo, keď som si našla terajšieho priateľa..stále mi hovorí aká som krásna aj keď opak je pravda ... no čo už ale dvihne to trochu sebavedomie
48 ano chcem byt pekna pre seba, aby som sa citil apekne, ked aj niekam idem aby osm vstupila do miestnosti s tym ze som pekna..chcela by osm sa na fotky z akcii pozerat z radostou a nie so znechutenim ze ako hrozne tam vyzeram
54 no prestali sme psolu chodit ale toto nebol dovod a nevymenila kedze nemam nahradu, iba odlozila nepatrim do kategorie"hladam chalana" skor do kategorie" chalani, chodte prec ak nie ste iba kamarati"
Ja som si o sebe kedysi myslela, ze som velmi skareda..tiez som sa preto trapila..ale potom som sa naucila vazit si samu seba a vidiet sama seba realne...
cosii ved si uplne peknaaa, vies jednoducho sa tak narodime , nikto si to nevybera, ani ja nevynikam krasou, ale pomaly sa kazdy zmieri s tym co ma ... mozno preto robit akurat to ze sa budeme trisku prikraslovat , kadernictva a bla bla bla..vela zdaru
kazda baba je krasna... a ty tiez urcite. snaz sa zmenit svoj pristup k sebe. skus rano vstat, pozriet sa na seba do zrkadla a povedat si "aka som pekna" proste musis na sebe vidiet to pekne. a to skarede sa strati samo. ak si clovek o sebe mysli ze je pekny a citi sa dobre (ale zase neprehana to, nie je ziaden narcis), tak aj je krajsi. snaz sa byt stale usmiata a plna dobre nalady. a uricte sa neskryvaj. to nikomu nepomoze. a tebe uz vobec nie. urcite si strasne krasne dievca, len to na sebe musis najst a kto vie, mozno ti kamosky vela veci aj zavidia
tak nestracaj hlavicku ani rozum ale snaz sa hlavne zmenit svoj postoj sama k sebe a potom to pojde vsetko lahko
Zmeň na sebe to,čo sa ti nepáči. Myslíš,že máš veľký zadok? Tak začni cvičiť. Zlé vlasy? Zmeň účes. Riedke mihálnice? A čo takto nejaká super zahusťujúca špirála.. Všetko sa dá.
hlavne bud sama sebou....a nesnaz sa za kazdu cenu zmenit...pretoze takymto komplexom trpel alebo trpi asi kazdyy , zalezi len na tom ako sa s tym dokazeme vyrovnat....kazdy ma nieco vynimocne ....a vynimocnost je vzacnost.....
@1 pozri kazdy nejak vyzerame a nikto za to nemoze ako. Si krasna taka aka si z vonka i z vnutra si to proste ty! A to, ze sa nepacis sama sebe neznamena, ze si skareda pre niekoho mozes byt pekna...krasa je relativny pojem takze naco plakat...tak si skus najst sposob ako si zdvihnut sebavedomie...napr. chod ku kadernicke nech ti spravi vlasy, cvic proste nieco co ta povzbudi...a ak sa stale budes tvarit ze si skareda tak ta ludia budu i vnimat...a kto kedy urcil co je pekne? Pre mna je pekne napr. BMW, ale pre Ferka Audi chapes? Hlavu hore Zijes len raz
úplne súhlasím s príspevkom 58. To že nie si pekná si len namýšlaš, ked sa každý den kukneš do zrkadla a povieš si ako strašne vyzerám tak jasné že sa to ukáže na tvojom chápaní seba samej. Skús si každý den povedať niekolko krát som pekná, napíš si to aj na zápestie a ked sa na to pozrieš usmej sa, pomysli si že to nie je ironické ale že si naozaj pekná. Snaž sa vnímať svoje prednosti a kašli na to čo na tebe nie je také úžasné. Okamžite sa prestan skrývať doma a chod von s kamoškami. Chodenie medzi ludí može zvačšit tvoje sebavedomie a budeš mať menej času trápiť sa nad vzhladom.
ked si budeš myslieť že si pekná aj keby si bola neviemako ošklivá bude z teba tá krása vyžarovať.
tým že si myslíš že si škaredá si len podkopávaš svoje sebavedomie.
nechcu sa mi citat vsetky prispevky ale stacilo mi ten tvoj uvodny. ak mas az takyto porblem navstiv psychologa popripade psychiatra. co viac dodat? tym ze ti tu sto ludi povie ze nieeeee nie si skareda ti nepomozu ak nevies presvedcit samu seba o tom. skus pomoc odbornikov.
ja si tiež myslím, že som škaredá a ani Dalajláma ma nepresvedčí o opaku. ale nemám z toho nejaké veľké komplexy, veď aj takých, ako sme my berie autobus, tak na čo si robiť vrásky? ( tie nám ešte viac vezmú z krásy ).
neeejsi skareda pre boha cim rozmyslas ale ne pohoda ale ako sa kukaj okolo seba aky skaredy ludia su a nekeri s tym nic nevedia robit tak dakuj bohu ze niesi ako oni sak si kocka co ces...
komplexy? pol roka som mala komplexy, kym ma nedostali do nemocnice...a to je dost smutne, ked si clovek uvedomi aky je hlupy az ftedy ked sa mu stane nieco zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
A skus sem dat nejake fotky
Ale nie, naozaj...
Skoč na kúpalisko a uvidíš, koľko špatných žien je tam. Hneď ťa to prejde
Fakt si pekná, vieš čo všetko by niektoré dievčatá dali za to, aby vyzerali ako ty?
Jednoducho sa s tým treba naučiť žiť a treba sa naučiť robiť si zo seba aj srandu.
Ak aj ostatný pochopia že si so svojím výzorom spokojná tak ťa nechajú na pokoji a nebudú do teba šprtať ( ak v tom je problém ) Ale aj tak si nemyslím že by to bolo zlé!
a podla mna si vobec neni skareda, ved som ti to vlastne uz hovorila..
pokial si na tych fotkach ty, tak si skareda neni
tak nestracaj hlavicku ani rozum ale snaz sa hlavne zmenit svoj postoj sama k sebe a potom to pojde vsetko lahko
Zmeň na sebe to,čo sa ti nepáči. Myslíš,že máš veľký zadok? Tak začni cvičiť. Zlé vlasy? Zmeň účes. Riedke mihálnice? A čo takto nejaká super zahusťujúca špirála.. Všetko sa dá.
a ja tez neznasam svoj ksicht ale snazim sa to nak neresit..
nemaj straach dievca,vyzeras upne pohode ta sa nestazuj,.. ja si tez povem,ked vidim naku peknu holku,ze preco nemozem vyzerat aj ja tak dobre.
no zivot je otazkou priorit a ak je tvojou prioritou vzhlad, tak neviem..
fakt to neres, ja chapem aj ja mam komplexy ale fakt to su banality toto
a jak sa hovori maj sa rada, ked sa budes pacit sama sebe budes sa pacit aj ostatnym
ked si budeš myslieť že si pekná aj keby si bola neviemako ošklivá bude z teba tá krása vyžarovať.
tým že si myslíš že si škaredá si len podkopávaš svoje sebavedomie.