@Hangtime11 ako vidim neignorujes ma... a ten nick som skopiroval takze je dost nepravdepodobne ze tam je chyba... alebo uz aj Copy - Paste robi chyby?
@Hangtime11 tvoj nick nepozna kazdy uzivatel na birdzi take ho pisu tak ako ho vidia ... moj nick tiez psiem malym "t" ale nerobim z toho vedu ked niekto napise velkym...
@Hangtime11 vies kolko uzivatelov je na birdzi? keby si ma kazdy pamatat ze tenario hangtime11 ferko jozko mirko janko chcu mat v nicku male pismenka ...hmm neviem ci by to bolo mozne
Srší zo mňa dobrá nálada. ..Comu je na príčine asi to,že som práve prišla domov zo školy lebo nás pustili domov.Lepší začiatok dňa som si predstaviť nemohla.
@Hangtime11 alebo @hangtime11 vacsina ludi kopiruje tie nicky aby nahodou neurobili preklep s tym, ze sa to adresatovi potom nezobrazi, tak radsej sa pekne povedane vyprnu na male-velke pismenka ako keby mali napisat daco odveci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Neda sa
Zle
Velmi zle
Na hovno
Na pi..
Totalne ba pi..
Brutalne na pi..
Fatalne na pi..
atd.