čaawte.. chcem sa vás spýtať že čo a ako mám robiť keď sa moja priateľka chce mazliť -- maznať .. neviete mi nejako poradiť prosím vás ? budem vám veľmi vďačný
akože takúto otázku som fakt nečakala........... šak toto by si mal vedieť prirodzene .. rob to ako to cítiš.. jemne sa jej dotýkaj a uvidíš čo sa jej ako páči alebos a jej rovno spýtaj nech ti prezradí čo má rada
objimaj ju, hladkaj po tvari a krku, bozkavaj na celo a na pery, hraj sa jej s vlasmi, hladkaj na podbrusku...mozno aj nejaka masaz...na mna by to zabralo
@Hackook tak ju hladkaj po chrbte, škrabkaj, ked pri sebe ležíte objím ju, zober si ju do náručia nech má hlavu na tvojej hrudi a hladkaj ju, proste hocičo..
Keď budete doma sami , ľahnite si vedľa seba do postele a pokiaľ neprídeš na odpoveď do 15 minút , prehodnoť či sa ti vážne páčia dievčatá
Neboj , príde to samo a potom už nikdy spolu nedopozeráte ani jeden film do konca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
alebo jej ho narvi do ucha
Dúfam, že "priateľka" je kamoška z pieskoviska
Neboj , príde to samo a potom už nikdy spolu nedopozeráte ani jeden film do konca