kks...ako ste sa dokazali premoct a zacat chodit do posliky?ved to je des ked tam vidite kopu zeleza a samych spotenych chlapov ktori maju vacsi objem ruky ako tela a kukaju ako nepricetny
ja sa nutim uz 2 mesiace, alebo roky? ...ale bola osm tam raz a vadilo mi, ze na mna vsetci pozerali...to neznasam, jak prijebani sprepacenim :/...ale ak by tu bol niekto z KE, kto by chcel so mnou chodit, tak napiste TS-ku
takze asi nezacnem ani ja chodit , ked nikto sa nehlasi ...sama, to je onicom :/..a keby som bola s niekym kto tiez len zacina chodit, tak by som si aspon nepripadala tak divne ze toho vela nevydrzim alebo tak, ze nie som namakana ...
Neviem - ja som strašné drevo čo sa týka športu a k tomu patrí aj posilňovanie.
Takže dobre by sa mi cvičilo len vtedy ak by som mal celú miestnosť len sám pre seba a nikto by na mňa nepozeral ako kiľavo sa pokúšam dvihnúť tú činku
ked mas dovod na to aby si tam isla teda silnu motivaciu aby si schudla,nevidim problem...ja chodim,ale uz par mesiacov som tam nebola ked sa mi minula posledna permanentka,zatial este svicit nepotrebujem,ked budem chciet par kil schudnut po zime nahodou,zastavim sa vobec fitko neni namahave,mna tam bavi chodit,najma bicykle,steperi,pas beziaci...treba hlavne vediet ako spravne cvicit a ked nevies najdi si trenera
@11 tak to moc skvely pocit nie je..u mna je to pocit na odpadnutie:/ ...sak motivacia a bla bla...ale sak aj keby bola..dopistole,preco aj u nas neurobia posilovne zvlast pre chalanov a zvlast pre baby
11 suhlasim najhorsie co je je ked tam chodis s nechutou...po 1. to povazujes za trapenie a po 2. tym utrpi aj technika cvicenia a vobec setko okolo toho...musi ta to jednoducho bavit,pre mna je den bez posilky asi ako pre ineho den bez sladkosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A ak vazne chces, tak sa jednoducho prekonas..Lebo motivaciou Ti bude z tyzdna na tyzden Tvoje krajsie telo
Takže dobre by sa mi cvičilo len vtedy ak by som mal celú miestnosť len sám pre seba a nikto by na mňa nepozeral ako kiľavo sa pokúšam dvihnúť tú činku