Ahojte Birdzáci, mám 17 rokov a páči sa mi 1 chalan, problém je že ho stretavam iba rano ked chodim do skoly... A rada by som sa mu nejako prihovorila...lenze ahoj mi pride trapne... Noze poradte ludia nejaku carovnu vetu, hejtujte vyjadrite sa poradte...
Rozsyp pred ním veci ako v trápnom americkom filme.
Ak ti pomôže ich pozbierať, tak máš príležitosť sa s ním porozprávať.
Ak ti nepomôže, tak ti za to ani nestojí.
nechtiac doňho mierne vraz z boku a otoč sa naňho a povedz mu ,, prepač ,, pri tom sa mierne usmej ... a keď uvidiš že sa usmeje aj on a povie ti na to niečo ako ,,to je ok ,, tak dodaj po chvilke ... asi po 5tich sekundach že si nešikovná keď si nervozna a že pášeš dôležitý test a nevieš či si sa naň dobre naučila ... a až bude mať záujem pridá sa do konverzácie, pretože toto je taká téma ku ktorej sa dá strašne vela hovoriť ... môže sa ťa potom popýtať aký test, a ty neskôr možeš prejsť na tému čo presne on študuje atď ...
@melancholik Ja neviem či by takéto niečo na mňa zabralo Lebo ak by mi povedala, že je nervózna zo školy a stresuje tak by som jej povedal: Aj moja bývalá bola taká preto je bývala
@rocafella nie myslel som skôr také ... že sa mu akoby stále ospravedlnuje a vysvetluje mu to že nešikovne donho vrazila práve preto že je nervozna z dôležitého testu ktorý bude v škole ! a na tom predsa nie je nič hrozné
@melancholik veď ja viem len trepem Každopádne darmo by sa ti prihovorila hocijaká baba ak chalanovi nebude sympatická môže skúšať kadečo. A hocikto môže hovoriť, že vzhľad nie je všetko ale je dôležitý
tie začiatky sú úplne najlepšie .. mala som 15 keď sa mi zapáčil nejaký chalan zo školy ale nepoznala som ho , len som ho stretávala na chodbe...nie je na tom nič ťažké, dbaj o seba, vyzeraj! a skús chytiť očný kontakt....ďalší deň pridaj úsmev , potom zapoj svoje pátracie schopnosti (kamošky) zisti ako sa volá.....ja som si ho našla na pokeci (vtedy tak populárnom) a napísala mu.... za pár dní sme spolu chodili ach tie prvé "lásky" a hlavne to neber nejak tragicky...všetko sú to skúsenosti a zážitky treba to tak aj brať...ako zábavu!
@rocafella keby sa ocitnem čisto náhodou v takej situácii, že by za mnou prišiel chlapík s touto vetou, tak by som ocenila minimálne jeho odvahu a zmysel pre humor čiže prvé malé bezvýznamné plusko... Alebo to proste nebude fungovať, ale s tým treba vždy rátať Ale za ten pokus by to stálo, nikdy nevieš, aký zmysel pre humor by tá osoba mohla mať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak ti pomôže ich pozbierať, tak máš príležitosť sa s ním porozprávať.
Ak ti nepomôže, tak ti za to ani nestojí.
to je bezchybný plán !
Je to muž, ak bude chcieť, osloví ťa potom. Treba, aby ženy nechali mužov dobýjať svoje srdcia...
Ak ostane hlúpe pozerať, alebo Ťa odbije, je to sedlák a mala by ísť na zmrzlinu.