Zaujímalo by ma ako sa prepravujete hlavne na krátke vzdialenosti (najviac 5 km) . Ja väčšinou chodím denne pešo 4.5 km do školy a úplne mi to vyhovuj, no často vidím, že ľudia sa radšej prevezú a sú leniví sa prejsť aj na takú malú vzdialenosť. Takže čo preferujete vy?
tento rok mám na bicykli najazdených odhadom cez 200 km iba a keby som nebola grambľavé megero a nespadla by som tak nahovno z neho, tak by som mala aspoň raz toľko
ťažko povedať z po dedine pešo, z dediny do mesta autobusom väčšinou a po meste, keď sme v centre, tak pešo, ale keď sa ide na dlhšie vzdialenosti, tak vzhľadom na krátky čas autobusom
* Ale najradšej cestujem a zároveň aj mojím najobľúbenejším dopravným prostriedkom je vlak Vždy sa mi pri pohľade na prichádzajúci vlak vybavia nostalgie z pekného detstva.
Metrom a ked uz je v noci zavrete tak bajkom. Bus vyuzivam hlavne medzi mesta a do Carrefour, ktory je mimo metrovej linky.
Inak mam velmi rad vlaky, ale tu nie su dotovane statom ako na slovensku a teda ich cena je radovo vyssia a kedze im to trva podstatne dlhsie, tak uprednostnujem busy.
mna bavi jazdit na niecom (hlavne v lete) kde sa daju otvorit okna pripadne siber a neparim sa tam ako v MHD inak mi je to jedno a hej este ked je tam v zime teplejsie ako v MHD
@husky žigulak sme mali kedysi keď osm bola decko neviem, nemám ruky na to aby som jazdila na hocičom bez serva
moje 5 kilové ručičky zvládnu len ťukať do klávesnice
mhd už nikdy, naposledy keď som išla mhd mi dajaký cigán vytiahol peňaženku z kabelky, odvtedy nikdy viac
Do prace chodim na bicykli . Robim split takze tam a spat dvakrat.....aa teraz ked ma asfalt 50 stupnov chodim na bicykli podstate vsade. Jedine ak tak k moru sa prejdem peso.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lebo yolo.
Inak mam velmi rad vlaky, ale tu nie su dotovane statom ako na slovensku a teda ich cena je radovo vyssia a kedze im to trva podstatne dlhsie, tak uprednostnujem busy.
to som mala renault clio a hej, bolo to na hovno auto ale tak lepšie jak sa tískať s dôchodcami v mhd
už som sa tej rachotiny zbavila a šetrím na astričku :happy:
mna bavi jazdit na niecom (hlavne v lete) kde sa daju otvorit okna pripadne siber a neparim sa tam ako v MHD inak mi je to jedno a hej este ked je tam v zime teplejsie ako v MHD
moje 5 kilové ručičky zvládnu len ťukať do klávesnice
mhd už nikdy, naposledy keď som išla mhd mi dajaký cigán vytiahol peňaženku z kabelky, odvtedy nikdy viac