nepotrebujem nikoho , staci mi ked teraz dostanem saxik a budem stastny , a zomrem na samote v parizi a cely zivot stravim sam .... hm , pekna predstava ...... aj celkom realna
no neviem, zavisi od situacie, ale napriklad v poslednej dobe sa mi stava, ze ked niekoho uz dlhsiu dobu nahodou pravidelne stretavam, tak sa mi ta osoba po case sama od seba zacne zdravit
tak ako @panpeterpan vravi, zoznamil som sa uz s tolkymi ludmi, ale vacsinou si to nepamatam ani ja a ani oni alwbo sa mi dost casto stava, ze sa mi zdravia ludia a ja som ich v zivote nevidel
ja som bol vedeny rodinou k samote...takze jediny "priatelia" su ti na nete
a teraz je rodina zas mudra, aby som tolko za pocitacom nesedel a siel s niekym von, ale skym ked nikoho nepoznam zo svojho sydliska
a aj ked to stale skusam nadviazat kontakt a priatelstvo tak povediac na ulici, nedari sa mi...najlepsie roky na rozvoj svojej komunikacie a osoby som zanechal na pokeci
co uz... aj tak chcem byt ostrelovac a ten priatelov nepotrebuje staci mu jeho zbran
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hlavne keď si nepametám nič z večera......to mám hneď 10 nových priatelov na FB (viem že to je take.....priatelia, ale funguje to)
cez net skoro vobec..nemam velmi zaujem pisat si s neznamymi ludmi
a teraz je rodina zas mudra, aby som tolko za pocitacom nesedel a siel s niekym von, ale skym ked nikoho nepoznam zo svojho sydliska
a aj ked to stale skusam nadviazat kontakt a priatelstvo tak povediac na ulici, nedari sa mi...najlepsie roky na rozvoj svojej komunikacie a osoby som zanechal na pokeci
co uz... aj tak chcem byt ostrelovac a ten priatelov nepotrebuje staci mu jeho zbran