Ak budeš dochádzať do TN, tak ti môžem dať nejaké hodiny. Také akordy sa naučíš za CCA dva dni intenzívneho hrania. Ak budeš mať hodinu za týždeň tak ťa naučím hrať za mesiac-mesiac a pol
hh,sak akordy v pohodke dam...skor baraky su vacsi problem teraz skusam taby na SAOD skor a tak...ae vzdy mam takky pocit,ze sa nikdy nenaucim poriadne hrat...nemozem sa toho zbavit....snad sa toho zbavim....
Heh, na to existuje jediná rada: cvičiť, cvičiť a cvičiť. Nič nepríde tak že budeš sedieť a nariekať že sa to nikdy nenaučíš. Lebo potom sa to fakt stane.
jojo ja mam toto iste len terba zacinat od takych lahsich veci a pomaly sa dopracovavat uz k zlozitejsim no ja mam s bare tiez vzdy problem,ale uz mi znie cize v pohodicke len si k tomu treba sadnut a cvicit a cvicit a cvicit
ono dolezite je si vytvorit silu v prstoch a koordinaciu medzi oboma rukami...
skus klasiku -1-2-3-4- co prst to prazec pobehaj tak cely hmatnik hore dolu. ale hraj alternate pickingo- brnkas hore-dolu. snaz sa to zahrat presne nie rychl postupne to pride
musis hrat.. co najviac.. a hlavne s gitaristami co su lepsi ako ty...
ak si uplny zaciatocnik tan NEZACINAJ SA UCIT AKORDY AKO PRVE .. zacni z jednoduchymi riffmi . potom si skus vybrnkat nejaku melodiu typu dum holubi a az potom hraj akordy...
ucenie sa hry na hocijaky hudobny nastroj nemoze byt kratkodobe v zmysle ze niekomu to trva mesiac a niekomu 5 rokov. to trva cely zivot resp. po cely cas co hras sa ucis, nikto nieje nikdy dokonaly v nicom. toto mi nasvedcuje ze sa nechces naucit hrat len kvoli sebe, ani kvoli tomu ze by ta to niecim zaujalo..
Musis k tomu pristupovat systematicky.., ak si budes len nahodne brnkat hluposti, tak sa rozhodne nic rychlo nenaucis... najdi si internetovy metronom, nastav si rychlost taku, aby si akurat stihal na jeden klik zadelit jedno brnknutie a najdi si nejake stupnice na internete a tie dokladne hraj, pekny vyrovnany ton na vsetkych prazcoch, v tempe...
ja hram na gitaru ale skor take koncertne skladby spanielske tanga a podobne... ziadne vybrnkavanie... preto by som sa chcela spytat ako mam hrat nehtom bez trsatka... nejako mi to nejde..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ono dolezite je si vytvorit silu v prstoch a koordinaciu medzi oboma rukami...
skus klasiku -1-2-3-4- co prst to prazec pobehaj tak cely hmatnik hore dolu. ale hraj alternate pickingo- brnkas hore-dolu. snaz sa to zahrat presne nie rychl postupne to pride
musis hrat.. co najviac.. a hlavne s gitaristami co su lepsi ako ty...
ak si uplny zaciatocnik tan NEZACINAJ SA UCIT AKORDY AKO PRVE .. zacni z jednoduchymi riffmi . potom si skus vybrnkat nejaku melodiu typu dum holubi a az potom hraj akordy...
gud lak
Kde si prisiel na to ze sa to da naucit bez cvicenia?
Fragile stupnice hmm...
Myslim ze songami sa to naucis v pohode , len potom dotukavat tie chyby..
No kazdy ma svoju metodu..
a teraz ani nevem ako a som na solach.......cvicit,cvicit,cvicit
a mna to hrozne bavi,a este viac na elektrickej ma to bude bavit....efekty na niektore piesne by sa hodili uz
napr. toto je fajn: » webhouse.cz/kurz-harmonie/...