horuce mlieko s medom a cesnakom, kloktat slanym roztokom, dat si varit harmancekovy caj a potom sa naparovat nad parou, cez hlavu dat uterak vtedy... a tak : )
treba sa otuzovat.. cize ked sme chory, tepla postel je blbost.. teplo si zvyka na teplusko a ked potom chudak cloviecik vyjde von, kde je o 5 stupnov chladnejsie, jasne ze ochorie..
cize len otuzovat sa, umyvat sa v studenej vode, nenabalovat sa vonku ako keby bolo -294 stupnov.. zit zdravo . ja napriklad vobec nenosim ciapky, saly a pod
veeľa spať,ležať teda byť priokrytý veeľa dekamia perinami nech sa človek spotí,piť veeeeeeeeeľa čajua le fakt sa riadne zalievať a ono to odííde aj samo ale ak je to váážnejšie treba lieky panadol forever
..ked si budete hovorit ze ste v pohode lebo je velmi dolezite vase myslenie. Ak upadnete do tej choroby tazko sa znej dostava. Ale ak urobime krok v nasej mysli pred chorobou nepride lebo na nu ani nemyslime a snazime sa byt v pohode. U mna to funguje. Ale kazdy ma to iny nazor. Ja som povedal moj nazor ktory poznam a viem ze mi pomol.
predovsetkym sa nezakryvat hrubimy perinami! ponozky dole! caj, najlepsie urologicky aby sa z tela vypoavili tie toxicke latky. pomoze aj coldrdx alebo teraflu- znizi to teplotu. CESNAK!! kazdy den minimalne 2 struciky- na chleba alebo len tak. vlazna sprcha je zaklad. casto si umyvat zuby, bakterie su predsa aj v ustach. ovocie a zeleninu- vitaminy su velmi dolezitee!!nenamahat sa prilis, radsej si polezte doma v posteli. paralen a dithiaden- vzdy pomohli @sheepass
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
cize len otuzovat sa, umyvat sa v studenej vode, nenabalovat sa vonku ako keby bolo -294 stupnov.. zit zdravo . ja napriklad vobec nenosim ciapky, saly a pod