Čaues,idem k veci,mám síce iba 12 rokov,ale skateboarding ma naprosto dostal ,bola som sa pozerať na závody a ani bmx nevyzerá zle,ale proste sa to chcem naučiť ale nejako to nenesie žiadne ´´ovocie´´ ,proste skate made in tesco ,ale myslím že na začia
tu mas lacne skate-y .... kup si sama za cca 50 , a to preto ze sa nenaucis na nicom , ked nemas dobre prostriedky , cize nauc sa hrat na gitare z umeliny za 15 eur z obchodu pre deti ... potrebujes dobry matros na to aby si sa to dobre naucila .. a musis sa o skate starat jak o domace zvieratko ....
ti typci su na skateboarde furt... keby nemuseli spat ani nespia.. tak takto nejak ti to poviem.. volna chvilka? chod trenovat.. inak sa to nenaucis :x
@wanesa99 jasne ked sa chces naucit na skate , potrebujes dobry skate hovorim , kup si nejaky za 50 eur , a uc sa ja som sa naucil korculovat tak , ze som sa ucil len za pomoci videii na internete ....
ale pred tym nez si kupis drahsi skate , musis si byt na 100 pro ista ze ta to bude bavit
@6 jj nejako tak,ja by som vedela o nekom kto by ma mohol ´´´trénovat´´ ale je o dost starší a neviem či by mal somnov trpezlivosť ,a pritom sa ani velmi nepoznáme,a to sme skoooro rodina
@matus123 No ved na tej stránke čo si mi dal je Fila za 50 ,takže v poho ,ja mám našetrených cca 150€ takže by sa stím dalo čosi robiť,a baviť by ma to bavilo ,proste stále na nete checkujem nejaké skate či bmx videá,a proste to úúplne ´´žeriem´´,aj fingeboard ma baví...,takže.,...
Ešte plss takú nedôležitú otázku,skate boty akože nejaké original snád nepotrebujem (dc,vans,...) ?nie?,lebo ja som si dnes kúpila v deichmane boty Vty ale ani neviem či je to kvalitné a či je to na skate dobré,poradte thx
Noa čo?! ,akože v našom kraji sa to tak hovorí,ja vlaste ani nehovorím slovensky ale naším nárečím,nemôžem za to že už ani neviem ako sa to povie spisovne .Neriešíš? tak nekomentuj!
normálne boty na skejt zoženieš hocikde a za normálne ceny... značka to už je len póza... na fošni sa naučíš jazdiť iba ak budeš jazdiť... ani ollie ti nepôjde a nebudeš chápať ako to týpci robia... musíš to zvládnuť sama až potom budeš mať v hlave jasno čo a ako...
@wanesa99 + rátaj s tým, že máš 12, si dievča, takže stavbou tela si pravdepodobne zranitelnejšia ako chlapec, takže rátaj, že si polámeš čo sa dá.
Či ťa to bude naozaj baviť ak ešte nejazdíš nemôžeš vedieť, pozerať videá na youtube a stáť na tom je rozdiel. Môže ťa odradiť hneď prvý bolestný pád. (Dnes chce skejtovať každý a už to nie je ničím "in" ani "cool" ako keď som bol malý ja. Teda ja to tak beriem). Každopádne keď to nerobíš súťažne "vrcholovo", tak s tým raz skončiť musíš, je to zabijak na kĺby a tie zranenia na denno dennom poriadku. Asi toľko.
@wanesa99 predam ti dosku Santacruz ak chceš ( Sid Melvin, Nilton Neves, Eric Dressen...) ,stala 5600 sk.. dam ti ju za 50 ečok aj s trekmi, gripom, nahradmimi kickpinmi a kolieskami...
fu slečna .. jazdim na skejte nejaky ten paatek .. začinala som s doskou Mystery, čo je dost dobra znacka ... naučila som sa na začiatok jazdit, proste potrebuješ čas na to aby si sa to naucila, nie je to tažke ale musis sa do toho dostat .. fuu .. za ten čas som stihla trojitu špiralovitu zlomeninu, vytknute členky, narazene zapastia .. ale naučila som sa už padať .. je to o treningu, kamaratoch .. naučila som sa tak ollie, frontside ollie, popshove it , shove it, fakie atď atď.. teraz som uz kus inde ale myslim že toto su zakladne tricky pre teba.
aa , k tym botam, vans, su celkom fasa ale rychlo sa deruu, myslim podražku, hoci je vulkan. podražka ale aj tak .. myslim ze Habitat, Emerica , Ipath su vhodne boty na jazdenie .. popripade fallen ..
ja jazdim asi rok a poviem že na začiatok treba rovny dobry chodnik a naučiť sa odražať, ja neviem mne to trvalo tak 10 min ale to asi preto že ja celkovo moc moc športujem a hlavne snowboardujem a všetky možné boardy ... no a ked budeš sa vedet už odražať a otočky alebo brzdiť tak sa začni učit triky, tie musíš proste skúšať najprv ollie a ako sa budeš učiť tak to pojde dalej cez 180 stupnove olička a rôzne vyšky a potom rozne varianty shoveitov a to už budeš vediet ja som napr teraz na boardslide a kickflip som sa posledne nejako naučila
@romansmis ked chceš dať ollie za jazdy tak je doležite sa neprevažovať moc na prednu ani na zadnu aby si ho nekopol dopredu alebo naopak nedal držkopad potom to chce už len cvik a k shoveitu ti poviem že pre mna bolo jednoduchšie sa ho naučiť cez fakie a potom prišiel aj ten normálny, ale to je asi na každom inak no
Ja som najlepší skejter v okolí a na začiatku ked som začínal skejtovať tak som mal asi najšitnejší skejt aký kedy bol stál len 13 €.Bol to šmejd.Za nejaké 2 týždne sa mi pokazili kolieska tak som myslel že s tým skončím. Ale potom som si kúpil sa 50 € a ten bol dobrý.A ak nevieš ešťe na ňom ani dobre stáť nedávaj si nohu dobredu ale dozadu.Je to určite lahšie.Ja viem že vo videách to tak sa má robiť ale oni sú už experti.Ak ideš krivo tak sa musíš len naklánať.Ale ak máš šitný skejt tak naklánať sa to nedá. Je to lahké.A ollie sa mi zdá tiež lahké.To by si musela vidieť naživo.Choď na skaterampu a tam uvidíš.Ja tam chodím každý deň.Ale radšej si tam zober prilbu,chrániče na lakťe a kolená lebo dopadneš zle
Ja jazdit viem ale to ollie .... fuuu to je pre mna tazke ja viem vlastne zaklad ako dopredu dozadu to je pr mna hracka ale ten skateboard nadniest na oillie no tak to je zle ja s kamaratmi chodievam juazdit len po ulici ale mi len jazdime a tak najdeme cestu spustame sa dole kopcom zatacat vieme kazdy to je v pohode to ja lahke naucit sa ale nikto z nas nevie skakjat ale to je asi aj preto lebo fcasto von nechodievcame a ich to prestalo bavit ja ak sa naucim ollie tak mozem skaateovat od rana do vecera bezu prerusovania ale ja neviem ollie mna to aj tak bavi a bola by som rada ako ten skateboard nadnesiem nieje tu niekto kto bymma to vedel naucit ? Ďakujem
71smolinka71
Ahoj! ja jazdím na skateboarde asi 2roky oliie je celkom lahke prv musiš vediet obyčajnú jazdu no a potom mozes triky. oliie som sa asi naučila za 2tyždne musíš sa len nebáť a skusat ako na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
to ti zaberie aj rok k mensej dokonalosti
» www.worker.sk/skateboardy-1?g...
tu mas lacne skate-y .... kup si sama za cca 50 , a to preto ze sa nenaucis na nicom , ked nemas dobre prostriedky , cize nauc sa hrat na gitare z umeliny za 15 eur z obchodu pre deti ... potrebujes dobry matros na to aby si sa to dobre naucila .. a musis sa o skate starat jak o domace zvieratko ....
ale pred tym nez si kupis drahsi skate , musis si byt na 100 pro ista ze ta to bude bavit
skus sa niekedy aj rozbehnúť
Noa čo?! ,akože v našom kraji sa to tak hovorí,ja vlaste ani nehovorím slovensky ale naším nárečím,nemôžem za to že už ani neviem ako sa to povie spisovne .Neriešíš? tak nekomentuj!
Či ťa to bude naozaj baviť ak ešte nejazdíš nemôžeš vedieť, pozerať videá na youtube a stáť na tom je rozdiel. Môže ťa odradiť hneď prvý bolestný pád. (Dnes chce skejtovať každý a už to nie je ničím "in" ani "cool" ako keď som bol malý ja. Teda ja to tak beriem). Každopádne keď to nerobíš súťažne "vrcholovo", tak s tým raz skončiť musíš, je to zabijak na kĺby a tie zranenia na denno dennom poriadku. Asi toľko.
Ahoj! ja jazdím na skateboarde asi 2roky oliie je celkom lahke prv musiš vediet obyčajnú jazdu no a potom mozes triky. oliie som sa asi naučila za 2tyždne musíš sa len nebáť a skusat ako na to