to sa mi vcera prave stalo kamarat nieco odomna chcel ale ja som mu to nechcel dat a len som sa vyhovaral az som to vyriesil falosnym hovorom na telefone a odisiel som prec ze uz musim ist
Ak nevies povedat nie narovinu, lebo sa bojis ze budes za arogantnu picu, tak povedz nie a do toho nejaku negativnu prihodu aby si dala jasne najavo, ze hovoris nie na zaklade minulej skusenosti. Ono to dost zmierni to odmietnutie.
snazim sa o to cely zivot a zatial sa mi to nijako nepodarilo. pripadam si potom sama pred sebou hrozne falosna niekedy, ked nejaky clovek po mne 184. krat nieco chce.. a ja v duchu nanho uplne najviac picujem a tak, a aj si hovorim ze poviem mu ze proste nie. ale moja reakcia je "ano jasne, v pohode " .. proste nedokazem byt ani neutralna, som este na toho cloveka mila a necudujem sa potom ze po mne chce dalsie a dalsie veci, ked mu naozaj pride ze mi to neprekaza.
proste kto to tak nema nepochopi to, ja si mozem tisickrat opakovat co niekomu poviem ked za nim idem, ale ked dojde k tej situacii som uplne ina, proste to ide zo mna same. neviem byt na ludi ina nez mila no.
ale potom sa vkuse stazujem a nadavam a som nestastna a mam panicku hrozu ked mi pipne sprava na fb, lebo vazne ma VKUSE niekto s niecim otravuje, a neviem to zastavit. a tak no
@11 jo ale ked uz je to fakt dolezite, snazim sa to ked tak zaobalit do nejakeho vtipu alebo to podat tak so srandou proste, zvykne to byt kusok jednoduchsie no..
Ved normalne, NIE! NIE! potrebujem to, spytaj sa niekoho ineho.
Napr. ides po ulici a dajaky tipek od teba zacne pytat peniaze alebo cigu... ta mu das? Ved niesi charita.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
"Nie, nepožičiam ti to."
proste kto to tak nema nepochopi to, ja si mozem tisickrat opakovat co niekomu poviem ked za nim idem, ale ked dojde k tej situacii som uplne ina, proste to ide zo mna same. neviem byt na ludi ina nez mila no.
ale potom sa vkuse stazujem a nadavam a som nestastna a mam panicku hrozu ked mi pipne sprava na fb, lebo vazne ma VKUSE niekto s niecim otravuje, a neviem to zastavit. a tak no
Napr. ides po ulici a dajaky tipek od teba zacne pytat peniaze alebo cigu... ta mu das? Ved niesi charita.
» www.google.be/search?client=s...