Ti, co citaju moje fora si budu mysliet, ze som trapny whatever...Ako sa najnormalnejsie, ludsky a muzne zachovat, ak vas zena odmietne, tak aby som nestratil svoju hrdost? Ma zmysel sa s nou dalej bavit? Ma vobec zmysel s nou rozoberat, co k nej citim, a
@hoperpohroma hej, viem no...ale keby som nezalozil toto forum, nedozvedel by som sa to..je to zamotane ...dik za rady, cize ak som to pochopil spravne, ziadne extremy..ale zase super kamaratstvo to nebude asi...
@hoperpohroma ved nechcem superkamaratsvo...tak, ked som jej to povedal prvykrat, tak sa mi praveze nevyhybala, co som bol dost prekvapeny a myslel som si, ze si to rozmyslela, tak som jej to povedal druhykrat, a vtedy uz sa zacala vyhybat, ale ako sme sa aspon pozdravili, ked sme sli okolo a tak....
@maximax no mne z toho vyplyva, ze mala snahu zostat kamaratka, proste sa slusne tvarila, ze sa to nestalo - co je pre odmietnuteho chlapa este celkom dobre dopadajuca alternativa. no ty si to nepochopil a myslel si si, ze ju treba dobijat, pricom ti potom uz dala najavo, ze tadeto cesta nejde (zacala sa vyhybat). minimalne na mieste toho dievcata by mi takato situacia nebola prijemna, bala by som sa byt s tou osobou (a to nie v zmysle ze by mi ublizila, napadla ma alebo nieco, ale bolo by mi proste nekomfortne) a nebolo by mi to prijemne, nakolko ja by som o nu zaujem nemala. radim ti, nechaj to tak a chod dalej, nevyhybaj sa jej cielene, to by si bol potom na smiech, len to proste nechaj tak, neries to. viem, ze sa to hovori lahko, ale v konecnom dosledku je to aj tak najschopnejsie riesenie.
@hoperpohroma a vies, ze to co pises dava zmysel?...no, presne, myslel som si, ze chce, aby som pokracoval, ze len je placha....to chce len cas alebo najst si niekho
poviem ti,čo nerobiť. určite jej nezačni nič vyčítať ani ju nazývať rozličnými vulgarizmami a neotravuj ju s tým,že nikoho lepšieho nikdy nenajde a že je pre teba mŕtva a pod.
hlavne jej nezacni pisat opak toho ako spomina @bebekex cize, ze ju neskutocne milujes, ze ona je pre teba jedina, ze to nie je fer, ze si zasluzis aspon sex, ze si uz dlho nikoho nemal a podobne veci, ktorymi by si ju citovo vydieral...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@divinatoire tiez mam pocit, ze spominat na to by bola najvacsia blbost
@2 ma pravdu
- nesmies zdrhnut uplne, vyzeral by si ako zbabelec
- nesnies ju otravovat, vyzeral by si ako zufalec
nespominaj to, bud odmerany ale nie arogentny, drz si odstup ale nevyhybaj sa dotycnej, proste ukaz, ze stale zijes, ale ze zijes aj bez nej
*arogantny
(a rada analyzujem druhych)