Čoskoro ma čakajú skúšky a tak by som sa rád opýtal na váš názor, ako prísť oblečený na skúšky. Budem robiť skúšky na žurnalistiku takže sú tam aj kamerová skúšky...Je jedno či si oblečiem rifle a tričko, alebo mám prísť predsa len trošku inteligentnejšie
Naši chalani chodia v oblekoch na skúšky a aj ja sa vždy oblečem do kostímu alebo podobne. u nás je to dokonca podmienka, nás ani nepostia na skúšku v rifliach, aspoň teba niektorý profáci
na primackach je to fuk, ked som bola ja, tak nikto nebol vycifrovany, az na par vynimiek..oblec si to v com sa dobre citis a aby si nevyzeral ako bezdak
@bluepanter cudoval by si sa kolkych rodicia prinutia dat si obleky v balve na tsp ckach bolo straaaaasne vela ludi a asi 20 v obleku co som videla a to boli ,,len,, pisomne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja sa chystám iba v košeli a rifliach
@bluepanter ja sa tiež chystám ísť v rifliach a košeli
BTW, ako sa obliect na VS na prednasku?
no tak na pisomne chodim normalne, iba na ustne sa oblečiem slušne
a na prijmačkach som bola slušne a bola som tam jedina
ked vraviš, že su kamerove skušky, tak si všimni ako su oblečeny naprklad v spravach alebo športovych novinach a podla toho asi