Ahojte takže mám taký problém.Podávala som prihlášku na UPJŠ na 2 odbory.Teda 1 bol prioritný a ten druhý len taký tzv. záchranný.Avšak ma prijali len na ten druhý a na ten môj na ktorý som chcela ísť mi chýbali 2 body na prijatie.Rozhodnutie o prijatí na
no je to trochu divné...ale tak mala by si napisať odvolanie s tým že vlastne spomenieš že na zaklade vysledkov na internete + dodáš že list o neprijatí ti neposlali a ani nepošlú podla toho čo si zistila.... ale maš zaujem o študium a preto sa chceš odvolať
@nikussska93 neodvolávaš sa proti papieru ale proti rozhodnutiu a to si dostala určite aj elektronicky. Na nete nájdeš nejaké vzory na odvolanie, vyber si najvhodnejší pre tvoj prípad. A čo sa týka toho oznámenia, malo by ti to dôjsť aj poštou. Hoci, sám som svedkom nevysvetliteľných javov na UPJŠ (najmä Filozofická fakulta)...
ani neodstanes, lebo ta prijali.. nemala si si davat druhy odbor, ked si nan nechcela ist.. takto sa podla mna neodvolas, lebo si vlastne prijata nie? skus sa radsej poinformovat na studijnom ako je to s prestupom na iny odbor.
@alexxiss a zobrali ťa? lebo ja mam rovnaký problem a ked som tam volala, tak mi povedali ž ked už som prijatá, že ma na ten moj čo chcem ísť nezoberu už. pritom som ho mala ako prioritny a podala som aj odvolanie, tak dufamv kutiku duše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a ináč to si mala tak, že 2 odbory na jednej prihláške? na jeden z nich ťa prijali, tak preto ti prišlo iba rozh. od prijatí
ako urobit chlieb bez pecenia
ako jazdit na bicykli bez bicykla
problem bude inde