@thatzooey Neviem, asi z nejakého veľmi starého vtipu alebo čo. Ja to už používam dlho, aj keď nie nejako veľmi pravidelne, ale občas mám chuť A veľkovýkrmňu ježov mám určite z vtipu, to si pamätám, len už neviem, ako bol ten vtip
také znudené, ťahané "noo" teda podla toho kto volá. Keď je to niaky kamarát/ka tak zvresknem "suruus, nazdaar atd" a keď je to niekto koho mám rada moc mooc moc tak modovo a strašne milo "ahooj"
Keď čakám na telefonát tak,, Sliším" alebo ,, Už jdu" a keď mi volá niekto ,,odveci,, tak jednoducho "no"ale bez toho otáznika, ťahavo a unudene.
A väčšinou ostane ten na druhom konci ticho a ja som tiež a čakám asi 10 sekúnd či zareaguje a skoro ždy sa na druhej strane ozve ,, No ...ahoj" a ja iba ,,á co si chcel/ chcela ?.."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a Božene:"No čo je?"
Obcas zacnem sonetom alebo basnickou .
Fakt nekecám Newem ako si uhádla!
A inak skoro každému inak, ale v poslednom čase dosť často "si zvonil?"
@sarah_whiteflower odkiaľ máš tu požičovňu?
A ja len suché Áno, No, alebo Už idem!
-Mamine, kamarátkam "Ahoj, čooo?"
-Kamarátovi: "Čau brachoooooo "
-Neznáme čísla, alebo oficiality "Prosím? (prípadne aj s) Pri telefóne...
-A v robote: "Dobrý deň, pri telefóne (meno), spoločnosť XY, nech sa páči". Ale v robote volám väčšinou ja luďom, nie oni mne
no a dosť bolo srandy
Nooo?!
Čo jee?
Prosím?
ano?
prosim?
A prípadne: "Dobrý, ohybáreň betónových rúr ..."
A väčšinou ostane ten na druhom konci ticho a ja som tiež a čakám asi 10 sekúnd či zareaguje a skoro ždy sa na druhej strane ozve ,, No ...ahoj" a ja iba ,,á co si chcel/ chcela ?.."
A keď mám dobrú náladu tak
,, Ano? Tu pohrebný ústav --- alebo--- křematoř"