Som bol vo svojej izbe zavrety a zacal som zrazu citit vonu peceneho chrumkaveho kurcata...tak som sa potesil, ze celkom dobra vecera bude...potom ma prisla sestra zavolat, nech idem jest...a ked som otvoril dvere na izbe, tak uz ta vona sa mi nejak nepoz
no spagety su celkom dobre. mne to chuti najviac v tedy, ked si ich spravim ja .
a inak k tym vonam podobne som zazil aj ja. vsak mam pecie a vari a ked sa jej oyptam, tak len uvidis. vsak nechaj sa prekavapit ja matam co to je a nakoniec zapeknae cestoviny fuj .
ale spagety by som skor bral. ale zaa tak fest dobre opecene kura do chrumkava som dlho nejedol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a inak k tym vonam podobne som zazil aj ja. vsak mam pecie a vari a ked sa jej oyptam, tak len uvidis. vsak nechaj sa prekavapit ja matam co to je a nakoniec zapeknae cestoviny fuj .
ale spagety by som skor bral. ale zaa tak fest dobre opecene kura do chrumkava som dlho nejedol
ale normalne som vyhladla teraz a bojim sa ze mame uz len tekvicu ktoru ja nemmusim a ani nebudem ach jaaj .. idem lovit do kuchyne nieco
Lebo sa mi nechce ísť na nákup, rodičom tiež nie, takže chladnička zíva prázdnotou
alebo su aspon take dobre ako kuriatko