ake miesto si vyberes tak takeho budes mat..bar diskoteka a festival..no mozno tam taky su ale tazko hladat ihlu v kope sena..skor v skole ale ani to nieje iste...musis vedet akoho chalana chces a chod na take miesto..napr sportovca v sport centre..alebo na stadione alebo take miesta
To si tak zúfalá a už fakt nevieš de hľadať?... Veď sa do ničoho nehrň.. Niekedy sa stačí len poobzerať okolo seba a objavíš omnoho zaujímavejších ľudí ako niekde na hlúpej diskotéke.. x)
myslim ze sa to neda urcit na miesto mozno ho stretnes v nejakej zoznamke a mozno sa do teba zamiluje pri nakupe... a keby nic tak ten kostol to isti..
boze ludia...vidno,ze vysadavanie za pc robi svoje..pravdaze potom taketo ankety..sak to pride same..aspon u mna vzdy prislo...a to ne som ani baba sak si niekoho vyhliadni a rob vsetko preto aby si ho prijemne zaujala..aaaaaax
@wardog ....tam urcite hladas aj ty nie?? DD.... v kazdom pripade kostol to isti, ked to bude laska na prvy pohlad tak Vam to farar rovno specati
@nela02 tak to si viem predstavit aj ja...myslim, ze v prirode spoznas naozaj dobrych ludi, ktory buran by sa trepal na vysokohorsku turistiku a na druhej strane ktora primabalerina by isla v steklach a obtiahnutych jeansoch...
Na ture mate uz len jedno spolocne a to fakt, ze mate radi prirodu...pravdupovediac si neviem predstavit nic pritazlivejsie, nez dievca ktore miluje vylety do prirody na ktorekolvek miesto ci uz na luku alebo na vrchol Krivana....
Ososbne zajtra idem na turu na Rysy, znova po 4 rokoch, nieco by sa mohlo pritrafit , ale tak samozrejme hlavne idem kvoli sebe a s kamosmi...
Tak a teraz dodat to co som chcel povedat a to, ze dakujem autorovi za vytvorenie diskusie, podnietilo ma to na vytvorenie novej
imho aj v skole aj v bare aj na feste... len pri vsetkom zalezi na druhu veci... v gay bare asi nie, hip hop bary by som tiez obysiel aj ked su aj tam taky ale to su skor vynimky, tak isto hip hop fest je skor o tych jednorazovkach
no ja uz o tom snivam roky ale tak realita je vzdy ina ..ja si to predstavujem ze lezim niekde na vrchole unavena a vycerpana a on sa tam zrazu objavi ..zajtra ta mozno caka ta prava na vrchole Krivana
jj tak v tom kostole sa fakt daju najst aj zaujimaví ludia
v bare a na diskotekach urcite nie... tam chodia iba čaje a nadržanci, na kupku možno ak ti nevadí zoznamovať sa len v plavkách, čo ja viem ešte je kopec možností, škola, knižnica atd.
@nela02 no ja som uviedol ten Krivan len ako priklad ...dnes som bol na Rysoch no supa tura....kopec ludi bolo ale konecne po styroch rokoch som to vysiel az na vrchol, aj ked to bolo miestami fakt riskantne, ale som rad, ze som konecne bol na vrchole...
Cestou dole trasa dala riadne zabrat kolenam kazdopadne a malicku na nohe , ale inak parada, som so sebou maximalne spokojny, skoda, ze nebol fotak noo
@hypsi srdce maju, inak by im predsa neprudila krv v tele... len vecsina z nich su trapny pozeri ktory chcu tak ako sa recituje v tych ich "songoch" pretiahnut co najviac bitchez a byt co najviac gangsta... jasne ze su aj vynimky ale ako napisal @spidy tiez poznam len jedneho normalneho a to je ich plne mesto, v kazdom bare su nasraty dokonca aj v rock-cafe nasom
šak nie si taká hrozná určite sa nejaký nájde ja nechápem ako môžu mať babe takéto problémy to sú skôr problémy nášho pohlavia ktorému nestačí roztiahnuť nohy...
No Festívaloch sa v pohode dá moja ja chodím na festy a z babami sa tam nerieším len na jeden večer ale kľudne aj na 2 večeri keďže festý sú viacdňové....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
no to musíš tak ako kedysi nech ti len tak náhodou upadne vreckovka a možno ti ju nejaky normalny zodvihne ...
ináč to je jedno kde ... nepôjdem na disku len preto, že si chcem nájsť chalana a keďže je leto tak asi na kúpalisku najviac =D
@nela02 tak to si viem predstavit aj ja...myslim, ze v prirode spoznas naozaj dobrych ludi, ktory buran by sa trepal na vysokohorsku turistiku a na druhej strane ktora primabalerina by isla v steklach a obtiahnutych jeansoch...
Na ture mate uz len jedno spolocne a to fakt, ze mate radi prirodu...pravdupovediac si neviem predstavit nic pritazlivejsie, nez dievca ktore miluje vylety do prirody na ktorekolvek miesto ci uz na luku alebo na vrchol Krivana....
Ososbne zajtra idem na turu na Rysy, znova po 4 rokoch, nieco by sa mohlo pritrafit , ale tak samozrejme hlavne idem kvoli sebe a s kamosmi...
Tak a teraz dodat to co som chcel povedat a to, ze dakujem autorovi za vytvorenie diskusie, podnietilo ma to na vytvorenie novej
no ja uz o tom snivam roky ale tak realita je vzdy ina ..ja si to predstavujem ze lezim niekde na vrchole unavena a vycerpana a on sa tam zrazu objavi ..zajtra ta mozno caka ta prava na vrchole Krivana
v bare a na diskotekach urcite nie... tam chodia iba čaje a nadržanci, na kupku možno ak ti nevadí zoznamovať sa len v plavkách, čo ja viem ešte je kopec možností, škola, knižnica atd.
Cestou dole trasa dala riadne zabrat kolenam kazdopadne a malicku na nohe , ale inak parada, som so sebou maximalne spokojny, skoda, ze nebol fotak noo
chces povedat ze hoperi nemaju srdce?
teda iba vynimky ho maju ?