Potrebovala by som poradit v jednej veci.Predstavte si takyto pribeh:Holka sa zahladela do chlapca.Zacali si prezvanat,pisat si,stretavat sa.On mal v tom case frajerku ale slubil ze sa s nou rozide.Po nejakom case co spolu chodili sa s nim vyspala.Pre nu
Hm.. troska som domotana z toho ale neva hh.. Hm.. ja osobne by som sa mu nejaku priucku nedavala.Ani ziadnu pomstu.Myslim si,ze chlapec sa spamäta,a potom bude lozit za tebou.. vtedy mu o mozes spocitat.. Iked nemusi sa tak stat..No ja som toho nazoru,za bez priucky .
ak tu kujes nejaku pomstu tak sa zamysli ci si ho vobec mala rada ked mu chces zle! jednoducho ked uz k nemu nic necitis tak ho nechaj tak a tento pribeh vyznel tak ze chlapec nevie co chce a ty si smutna ako to dopadlo ale ved nic sa nedeje nezijes na svete predsa len pre jedneho
Termix, ale ona mu dowerowala a prisla s nim o panenstwo a on sa na nu wysral, chces powedat ze sa nic nedeje? Tak mozno pre teba to nic neni, ale wjem si predstawit ze pre babu to musi byt strasne..
Niekedy je fakt smutne ze si niektory newazia tu druhu osobu, ale pomsta to ee.. Ignoruj ho, nepis mu, ked ho stretnes nepozdraw ho a casom mu mozno zacnes chybat a uwedomi si aku chybu sprawil, ale aj ked sa bude osprawedlnowat a newjem co, kasli nanho..
No neviem ci bola chyba toho chalana ze sa so svojou (netehotnou) priatelkou rozisiel. Zazila som to ked sa byvala vyhraza, ze sa zabije a tak.... Aj nam sa vztah tatko rozpadol. Ale brala som to tak, ze tak ja prezijem ked s nim nebudem, ale ona asi neeee. Tak sme sa s typkom rozisli. Teraz s tou kockou (ta trafena nie ja) cakaju babco a idu sa brat a vsetko je o.k.
Tak sa skus zamysliet aj nad tym, ze vies pre teba to asi nie je take zle ako pre nu. A ked sa mu chces pomstit...nerob nic. Uz len to ze je so svojou trafenou ex je pre neho trest. Mozno by aj s tebou chcel byt ale nechce mat na zodpovednosti niekoho zivot. A povedzme si otvorene ani ty. Lebo ver mi keby sa naozaj pokusila zabit sa alebo by to dokonca urobila, nebolo by ti vsetko jedno. Takto mas aspon svedomie ciste.
A co sa toho panenstva tyka, nemas co lutovat. Ved predsa ked si sa s nim milovala, tak si ho lubila alebo aspon mala rada. A hadam si si nemyslela, ze teraz za to ze si s nim prisla o panenstvo ostanete spolu navzdy. A ked to teraz lutujes...mala si pockat do 18 alebo tak....
zaujímavý príbeh.Chvílku som rozmýšľaľ ako to všetko prebiehalo.Príučku?Pozri som toho názoru že mu žianu netreba on už dostane svoje skôr či neskôr.Jasné že to čo urobil sa nerobí ja si skôr myslím že tu príučku by mala dostať ta jeho bývalá.Takýmto spôsobom si niekoho udržať pri sebe!čo sme v nejakej telenovele?žiaden normal človek toto nikdy nespraví
´Myslím že sú ľudia ktorí su si súdení ale niekedy robíme veci čo nám niesú povôli pre iných on keď nechcel veriť že je tehotná tak ju má ešte stále rád, keby sa jej chcel zbaviť tak s ňou zájde k lekárovi nech to potvrdí a bol by pokoj. Siahnuť si na život pre niekoho je blbosť taká istá ako sa mstiť, aj keď bola láska ako koľvek veľká.
neviem,ale myslim,ze odplacat by si mu to nemala...chlapec ti ukazal aky naozaj je a to ze si mu odovzdala to najcenejsie co si vtedy mala,tak to bola zas tvoja chyba...ale mozno ty ot tak neberies,proste vidis,ze sa nezachoval tak ako si si predstavovala,resp. prisla prekazka a vas vztah sa rozpadol...ja by som to neriesil uz,proste zabudol na neho a zil dalej svoj zivot,aj ked to bude este dost dlho boliet
tak ten chlapik musel byt poriadne sprosty a naivny ked jej na to naletel... jednak neznasam take hnusne intriganske baby ako je ona(ta akoze tehotna) ale vezmi si to tak ze hocijako sa mu pomstis tak budes ako ona... budes tym co nenavidis, intriganska potvora... nechaj to tak... ono to boli ja vie ja by som ho namieste zastrelila za to...ale pomstit sa mu? jednoducho ho ignoruj ak je normalny tak si uvedomi co stratil ak nie tak s takym clovekom by si predsa nic nechcela mat...
Tommyhot, ale ved ona pise, ze to bolo vsetko o.k... a az po case sa zacali diat tie veci okolo toho... takze on ju neodkopol hned ako sa sa s nim pomilovala. A nemyslis, ze aj tomu chalanovi je to luto? Mozno by aj radsej bol s touto slecnou ale nechce aby ta crazy one urobila somarinu a tak.... ???
Vz ste tu na hlavu vsetci? ten kokot si zasluzi tpiet a aj kazdy chlapi su iba obzcajne kurvy a moja ty by si bola sprosta kebyze si nechas ,jebni tej tehotnej piči prehánadlo ,nech aj potrati imaginarne decko! a este to ye je jebnuty ze sa necha vydierat a tej vistanej pici to dobre ide poradne ju zosmiesnin aj s nim a ptm sa na nich vyser
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Niekedy je fakt smutne ze si niektory newazia tu druhu osobu, ale pomsta to ee.. Ignoruj ho, nepis mu, ked ho stretnes nepozdraw ho a casom mu mozno zacnes chybat a uwedomi si aku chybu sprawil, ale aj ked sa bude osprawedlnowat a newjem co, kasli nanho..
Tak sa skus zamysliet aj nad tym, ze vies pre teba to asi nie je take zle ako pre nu. A ked sa mu chces pomstit...nerob nic. Uz len to ze je so svojou trafenou ex je pre neho trest. Mozno by aj s tebou chcel byt ale nechce mat na zodpovednosti niekoho zivot. A povedzme si otvorene ani ty. Lebo ver mi keby sa naozaj pokusila zabit sa alebo by to dokonca urobila, nebolo by ti vsetko jedno. Takto mas aspon svedomie ciste.
A co sa toho panenstva tyka, nemas co lutovat. Ved predsa ked si sa s nim milovala, tak si ho lubila alebo aspon mala rada. A hadam si si nemyslela, ze teraz za to ze si s nim prisla o panenstvo ostanete spolu navzdy. A ked to teraz lutujes...mala si pockat do 18 alebo tak....
Lillah, tak jasne ze nemohla cakat ze jej to w 16tich wydrzi nawzdy, ale ked sa z niekym milujes tak urcite by to nemalo byt take ze ju hned odkopne..