nedavno som z nudy šmirovala frajerovi mesenger , je to hrozne ukamenovania hodne ja viem vypočujem si od vas vela nadavok , dospelí ludia toto nerobia ..ale bola som si ista že sa len pobavim a absolutne nič ma nerozhadže a mala som asi nejaku slabu
a co mame, plakat? ved je to smiesne. ty to neocenis, lebo si obetou. ale ja sa nahodou celkom ujebavam na predstave, ako nejaky typek, co sa zhnusi pri nadavke, potajomky v chate hresi jak pohan a hodnoti vzhlad vsetkeho, co ma pulz.
zaujimave, ze vies odhadnut kvalitu mojho zivota z dvoch komentov, no aj napriek tomu nevies, co mas robit vo svojej (komickej) situacii. akoze vazne, co cakas, ze ti tu ludia napisu? ze kazdy klame svojmu partnerovi, ze je to uplne normalne a ze nikto z nas nepozna snad ani jedneho cloveka, ktoreho charakter by sa nemenil o 180 stupnov v zavislosti od toho s kym komunikuje? tak to ta asi sklamem. ja by som sa s nim z fleku rozisiel. ak by som s nim vobec chodil. lenze ja by som s nim ani nechodil, lebo by som sa v prvom rade nedal dokopy s clovekom, ktoremu nemozem verit. ale ty sa s nim nerozides. ludia ti na to nemaju co povedat. cize toto forum je zbytocne.
utocne a nenavistne? ty si este asi v zivote nestretla utocneho a nenavistneho cloveka v tomto pripade mi veru na analyzu situacie vela netreba. to je ako ked vidis cloveka, ktory si mlati hlavu o stenu az kym neumrie. nepotrebujes mat lekarsky titul, ba ani viac informacii na to, aby si vedela posudit, ze s nim nieco bolo velmi zle.
chalani sa medzi svojimi kamaratmi spravaju inak ako pri svojich priateľkach to je vždy tak... muži maju medzi sebou svoj vlastný sposob konverzácie takže tie nadavky nerieš pokial ich nevraví pred tebou a je to len v kruhu kamarátov.... to že vníma iné ženy je ok, ale ja osobne keby vidim že intenzivne rieši cecky nejakych žien... je jasne že sa muzom pacia zeny, ze sa na nich pozrie... ale ak ma vztah a riesi intenzivne toto... nie len postavu ako celok ale cely suhrn prs tak je podla mna len nevyspely a nevybureny.... zrely zadany muž sa pozrie na zeny, zhodnoti ze je sympaticka alebo nie ale neriesi konkretne taaketo veci lebo ho to ani nenapadne
Čítať frajerove sms, prípadne messenger a iné... je masochizmus. Ja to robím tiež, ale nie preto žeby som ho nejak kontrolovala, iba občas keď sa hrám s jeho fónom, tak voľačo aj odpíšem, keď mu niekto píše ale vždy je pri mne takže to nei je nejaké šmírovanie.
On tam síce nič také nemá, ale keby mal tiež by sa to trošku dotlko ale na druhej strane.... svojim spôsobom je to prirodzené.
Aj mna by sa to dotklo a bola by som smutna z toho (najma ked ja mam otrasne cecky )....ale ako fakt, je jedno, s kym sa bavi, ale toto by sa nemalo robit..ja proste vzdy pri vsetkom myslim na partnera a nerobim /nehovorim/nepisem veci, ktore by sa mu pravdepodobne nepacili... ...nevravim, ze na niekoho ineho nepoviem, ze je pekny alebo co..ale proste nevzrusujem sa tak nad tym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zaujimave, ze vies odhadnut kvalitu mojho zivota z dvoch komentov, no aj napriek tomu nevies, co mas robit vo svojej (komickej) situacii. akoze vazne, co cakas, ze ti tu ludia napisu? ze kazdy klame svojmu partnerovi, ze je to uplne normalne a ze nikto z nas nepozna snad ani jedneho cloveka, ktoreho charakter by sa nemenil o 180 stupnov v zavislosti od toho s kym komunikuje? tak to ta asi sklamem. ja by som sa s nim z fleku rozisiel. ak by som s nim vobec chodil. lenze ja by som s nim ani nechodil, lebo by som sa v prvom rade nedal dokopy s clovekom, ktoremu nemozem verit. ale ty sa s nim nerozides. ludia ti na to nemaju co povedat. cize toto forum je zbytocne.
to ja len tak, k téme sa to hodí...
teraz ty, si na rade!
ides!
Ale tak aspoň som sa tu pobavil ...
On tam síce nič také nemá, ale keby mal tiež by sa to trošku dotlko ale na druhej strane.... svojim spôsobom je to prirodzené.