Začala škola (niekto má prácu) a vám sa valí plno úloh, projektov, zadaní, písomiek. Čím sa namotivujete, že tak takto to nejde ďalej, idem sa toho postupne zbavovať?
Nijak sa nemotivujem. Proste keď ma vyskušaju v škole tak odpovedám. Ak mam domacu ulohu tak ju zrobím v škole.
Ak mám projekt na doma.. asi mi neuveríš.. ale zrobím ho doma A keď ma byť pisomka? tak ma kruti po bruchu ale proste tu pisomku napišem a mam pokoj.
no, ked som stravila 5 hodin v unoveryitnej kniynici citanim p oynamkovanim veci na dalsi den a po tzch piatich hodinach som zistila, ze som nesprvila ani stvrtinu toho, co mi bolo treba, tam mi doslo, ze asi budem musiet venovat skole viac casu,.
spomeniem si prečo sa vlastne učím, že nechcem žiť na Slovensku a zarábať 500€ mesačne, a ak sa budem učiť a budem sakra dobrá v tom, čo vyštudujem, tak verím tomu, že budem mať lepší plat, možno robiť niekde v zahraničí ...
Ale momentálne si zháňam brigádu, takže vobec neviem ako to budem stíhať všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak mám projekt na doma.. asi mi neuveríš.. ale zrobím ho doma A keď ma byť pisomka? tak ma kruti po bruchu ale proste tu pisomku napišem a mam pokoj.
len nemá kto asi
Ale momentálne si zháňam brigádu, takže vobec neviem ako to budem stíhať všetko