Ahojte,prosim Vas rada by som sa opýtala ako sa chalan sktorym si pisete prezradi alebo ake nepriame aj tie najmensie znaky vidáwa ak vas chce?a ak je hmablivy?....Vopred Dakujem
ono to nie je ani o chceni, ale o tom ze by mal zaujem, je to nabiehanie lichotenie a pod.. proste sa o vas zaujima no nema pri tom prakticky dovod.. iba to chce.. urcite by som to nebrala vazne, kedze to nie je prave najistejsie zistovat cez pismenka ci niekoho chcem alebo nie, treba sa odhodlat pretoze tak to straca svoje caro... hanblivost netreba zakyrivat, je to celkom mile
lebo mala stav tipu preco to chalanom tak trva a ja som napisal to co povedala ona a od toho som postupil na to prve ze pisem aj o malickostiach a to je vsetko.... takze ak chce tak bude pisat o hocicom a ak chces mozes pisat o hocicom zalezi kdo chce koho viac...
Stretla som sa zatial iba s jednym pripadom, ktory bysa okrajovo dal pidruzit k tejto teme a ten sa niesol v duchu, ze dotycny zacal konstatovat, ze flirtujem s jednou takpovediac spolocnou znamou a bolo to jasne ..
heh tak ja mam podobny pripad :d ale napriklad stal edo mna rype opravuje mi hrubky aa dava mi prezyvky ja neviem stale rype ze sa mi paci iny(nas spolocny kamos) a ze ma chce pretiahnut tten dotycny ...dava nejasne odpovede.....ale ja som to z neho vitiahla nakoniec ale musela som sa mu priznat prva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no ak chces radu odomna tak ja som reagoval na jeden stav kde som pouzil tuto myslienku- » www.markiza.sk/clanok-relacia/...
lebo mala stav tipu preco to chalanom tak trva a ja som napisal to co povedala ona a od toho som postupil na to prve ze pisem aj o malickostiach a to je vsetko.... takze ak chce tak bude pisat o hocicom a ak chces mozes pisat o hocicom zalezi kdo chce koho viac...
@bluepanter Co Ty na to ?