často sa mi stalo že v piatok večer som sa opil ako magor a na druhy den mi bolo total blbo. Teraz uz asi polroka používam tento recept a rano vstavam ako nič Takže k receptu: Pivko za tým obrovský šluk trávy a za tým 2 poldecaky. Zabavíte sa neskutočn
@pijemzelenycaj zavisi od toho co pijes. Napriklad pivo (hlavne tie filtrovane pasterizovane umele srajdy), alebo sladke vino je vysoko toxicke, naproti tomu vodka nie a aj ked sa z nej dogrcas rano by ti nemalo byt zle.
Ja nepotrebujem ziadne recepty, ked si dam rumik tmavy tak som rano ako rybycka hocikolko vypijem
@tommyhot z nicoho mi nie je tak zle ako z vodky.. oproti tomu z piva som sa opila uz viac krat a to rano, ked mi nic nebolo je na nezaplatenie myslim, ze je to ma kazdy inak..
Ja som nasiel super recept a to Rum + kofola !!! a uplne v pohode dam aj 10 -12 za vecer a nic veget a dojdem domov o 5-6 rano a o 10:00 vstanem uplne fit
@sheily tak samozrejme nie je vodka ako vodka. Ale tie lepsie obsahuje velmi malo toxinov v porovnani s inym chlastom a teda ti moze byt zle maximalne z toho, ze si dehydrovana.
Tak isto z piva ti nic nemusi byt ak pijes kvalitne pivo, bez kdejakych konzervantov, idealne nefiltrovane a nepasterizovane.
@sisi092 Ale fakt to pomaha, Pankreolan ti zvysi zaludocne kseliny cize alkohol telo lahsie odbura a po tabletke neboli hlava. To, ze lieky a alkohol by sa nemali kombinovat je pravda, ale raz za cas to vobec nevadi a telu to neskodi.
A ona to tak robi stále ked pije.
Mne este nikdy nic nebolo po alkohole na druhy den, akurat mam odpor k fajceniu, kedze opita fajcim nechutne hanebne vela.
Treba sa opit z mala a ist spat za triezva Napriklad o osmej zacnem pit, o pol deviatej uz citim, do desiatej nieco popijem, o jedenastej vytriezviem a o polnoci idem spat, a nie je mi nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
vieš ako na to?
viem kedy dosť :-S
Nvm preco
@tommyhot z nicoho mi nie je tak zle ako z vodky.. oproti tomu z piva som sa opila uz viac krat a to rano, ked mi nic nebolo je na nezaplatenie myslim, ze je to ma kazdy inak..
Tak isto z piva ti nic nemusi byt ak pijes kvalitne pivo, bez kdejakych konzervantov, idealne nefiltrovane a nepasterizovane.
joooj!
au au au
A ona to tak robi stále ked pije.
Treba sa opit z mala a ist spat za triezva Napriklad o osmej zacnem pit, o pol deviatej uz citim, do desiatej nieco popijem, o jedenastej vytriezviem a o polnoci idem spat, a nie je mi nic.
@tommyhot veru.ja vzdy zacinam vinkom,to mi chuti a potom zacnem uz pit vsetko..vodka,fernet,jager...
no fuj!