To sa dá? Však opálenie je prejav toho, že v tele je dosť vitamínu D a telo chce spomaliť reakciu z provitamínu na vitamín, tak začne tvoriť ochranný pigment, neviem si predstaviť, ako toto urýchliť (nie ofajčiť a natrieť sa krémom, naozaj urýchliť)... ale ak niekto vie, môže ma opraviť a linknúť, rada sa to dozviem
najrýchlejšie? aaa slečna má záujem o popáleniny resp. rakovinu kože počuj.. ak náhodou dostaneš rakovinu tak sa choď obesiť a nesiahaj na peniaze zdravotnej poisťovne, ktoré aj mne boli odobraté na liečbu poistencov...
Najlepšie pri práci alebo športe a aby bol človek spotený,pretože pot vraj obsahuje látky urýchľujúce opálenie a má zabrániť totálnemu spáleniu pokožky .
@lucifer1504 nech to znie akokolvek divne, natri sa olivovym olejom a chod sa opalovat. sama som tomu nie velmi verila ale poradil mi to jeden grek a ze ved ked uz som pri mori a nikto ma nepozna, mozem jeden den pachnut ako salat pomohlo to a to som biela ako stena a moje bezne opalenie spociva v tom, ze sa mi pehy zleju dokopy
Hlavne nepoužívaj žiadnu chémiu ani nič!! Spreje, solárka a podobné kktiny. Klasicky si ľahni na lehátko medzi 8-10. 13-dokiaľ svieti slnko, a pokropávaj sa vodou. Najlepšie ak máš nejaký rozprašovač s OBYČAJNOU VODOU Z VODOVODU. Ževraj to pomáha.
@dee99 lebo kazde spalenie sa od slnka zvysuje riziko vzniku rakoviny koze. opalovanie je ok, v rozumnej miere dokonca potrebne a zdrave.. spalit len preto aby som bola opalena sa je chujovina na n-tu
@klaudiqaaa také buchty ako si ty mám najradšej. Ľutovať môžeš akurát tak tých, čo pre vlastnú "krásu" riskujú svoje zdravie... a mne sa protiví nútene investovať do živých mŕtvol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@lucifer1504 nech to znie akokolvek divne, natri sa olivovym olejom a chod sa opalovat. sama som tomu nie velmi verila ale poradil mi to jeden grek a ze ved ked uz som pri mori a nikto ma nepozna, mozem jeden den pachnut ako salat pomohlo to a to som biela ako stena a moje bezne opalenie spociva v tom, ze sa mi pehy zleju dokopy